2777
2789
عنوان

بعد از جدایی

865 بازدید | 30 پست

با یه اقایی قراره ازدواج کنم جداشده  برای تولد زن سابقش هدیه خرید داده به بچه هش بهش بدن پول واریز میکنه گاهی براش .......بهش میگم برمیگرده به زندگیت /؟ میگه حتی اگر دوستش داشته باشم زن  زندگی نیست  و میگه چه باهام باشی چه نباشی من ازدواج میکنم چون نمیتونم تنها باشم منم بهم برخورد ول کردم رفتم به نظرتون حرفاش غیرمعقوله ؟ یا من حساسم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچوقت با همچین کیسی ازدواج نکن.چون معلومه دوستش داره دلی.ولی منطقی برا زندگیش میخواد دنبال زن بگرده.که زندگی بسازه اما اونم نمیتونه فراموش کنه.پس دو روز دیگه این کاراش تورو اذیت میکنه و باعث اختلافاتتون.نکن عزیزم.بی شوهر بمونی بهتره تا جنگ اعصاب درست کنی برا خودت.

چه معنی داره پول و کادو تولد بعد ازدواج.

خدایا مددی...

😐

عزیزم نگران نباش به خونه نمیمونی لااقل پایه یکیو تو زندگیت باز کن که دوست داشته باشه و دوروز دیگ چیزی شد طلاقت نده و بره دنبال یکی دیگه به بهونه تنهایی و بگه زن زندگی نبود..اگه واسه خودت ارزش قاعلی نرو تو همچین رابطه هایی چون پشیمون میشی یه عمر تنها باش ولی تو همچین روابطی نباش

نه دوم ولی بچه ندارم 

رفتم تاپیکای قبلی خوندم 

بااین اوصاف نه این آقا به دردشمانمیخوره بادوتادختر

چون خواه ناخواه اوناهستن وروی زندگیه شماتاثیردارن 

این آقا الان اینجوریه پنچ سال دیگه بدترناراحتت میکنه

بچه ها باید باشماباشن؟ 

نه دوم ولی بچه ندارم 

نه گلم حساس نیستی حق داری نمیدونم بعضیا وقتی طلاق میگیرن یادشون میاد دوباره لا     س.   بزنن همینکه ولش کردی کار خوبی کردی حتی اگه طلاق گرقتی با سخصی که بچه داره ازدواج نکن 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

این یعنی شما رو برای ازدواج نمیخواد

و صرفا ی مدت برای سرگر می باهاتونه

بله همسر سابقشون رو دوست دارن طبق گفته هاتون

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!