2777
2789
عنوان

کسی هست بخواد خوابشو تنظیم کنه

82 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

من چند وقتیه میخوام خوابمو به صورت جدی تنظیم کنم

اما اینجوریه که ی روز زود بیدار میشم ی روز نه الارم رو قطع میکنم و دوباره می‌خوابم 

منظورم از زود بیدار شدن ساعت ده هست

اگه گوشیو کوک نکنم ساعت یک دو از خاب بیدار میشم

کسی پایه هست که باهم خابمونو درست کنیم مثلا صبحا ب هم زنگ بزنیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید برای خواب شبت الارم بزاری

وقتی شب سر موقع بخوابی صبح هم با انرژی بیدار میشی

تکنیک های خوابیدن رو یاد بگیر

مثلا من موقع خواب یه بازی حوصله سربر خواب اور میکنم چشمام بسته میشه، یا روی نفس کشیدنت تمرکز کن و ذهنتو خالی کن خوابت میبره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
منم چندین ساله میخوام درست کنم اما نشده حتی بچمو مهد میفرستم بعدش میخوابم روز درمیون باشگاه نوشتم ک ...

شبیه منی

من حتی روزایی که کم خوابیدمم بازم شبش تا دیروقت مثلا تا طلوع آفتاب بیدارم🤕

باید برای خواب شبت الارم بزاری وقتی شب سر موقع بخوابی صبح هم با انرژی بیدار میشی تکنیک های خوابیدن ...

خیلی سختمه

گاهی اوقات قبل از خواب کتاب میخونم اما بازم ک‌تو رختخواب میرم هیچی ب هیچی

مثلا چ بازی ای؟

من زنگ هشدار هر دو دقیقه دودقیقه میذارم ینی حتی اگه نخوام بیدارشم با این زنگ پشت سر هم خواب از سرم م ...

من ی بار این کار رو کردم  و پنج دقیقه پنج دقیقه کوک کردم اما بلند شدم همشو خاموش کردم و خابیدم

اصن ی معضلی شده برام 

شبیه منی من حتی روزایی که کم خوابیدمم بازم شبش تا دیروقت مثلا تا طلوع آفتاب بیدارم🤕

عزیزم منم یه مدت تا طلوع بیدار بودم بعد دیدم به چیزای مسخره ی چرت و پرت فکرمیکنم که هوشیار نگهم میداره

سعی کن در طول روز ذهنتو خالی کنی، مسائل فکریتو حل کنی، شبا کارای هیجان انگیز نکنی ، ساعت ۱۲ مسواکتو بزن که دیگه حداکثر تا یک و دو خوابت بگیره

الانم من شبا دو و سه خوابم میبره ولی بازم خیلی بهتر شدم

نیاز به بیدارکردن صبح نیس باید درطول روزت مفید باشی که شب از خودت راضی باشی و خوابت بگیره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خیلی سختمه گاهی اوقات قبل از خواب کتاب میخونم اما بازم ک‌تو رختخواب میرم هیچی ب هیچی مثلا چ بازی ا ...

خب توی رختخواب باید کتاب بخونی که خوابت گرفت همون موقع بخوابی

از این بازی پازلی ها که سه رنگ رو مچ میکنی، یا این شیشه ها که رنگ توشه و رنگارو باید توی شیشه یکی کنی، اینا برامن خواب اوره، حتی توی روز هم بازی کنم بعد ده دقیقه خوابم میگیره😁

اگرم سرشب یاعصر بری بیرون پیاده روی کنی خیلی خوبه، خستگی فیزیکی ادم داشته باشه زودتر خوابش میبره

درکل نباید برای خواب مقاومت کنی 

اینکه ادم تا صبح بیداره ریشه ی ذهنی و روانی داره، باید ببینی چی بیدار نگهت میداره

مثلا حس اینکه امروزت چقدر کم بود؟ یا اصلا مفید نبود؟ یا مثلا به یکاری اعتیاد پیدا کردی و حاشیه امن ذهنت اونجاست(مثل اینستا یا نینی سایت یا بازی چیزی)  و اینه که باعث میشه نزاره بخوابی، یا افکار پراکنده و وسواس فکری داری، خودت بگرد ببین چیه و حلش کن

خواستی هم بگو من کمکت میکنم

شبیه منی من حتی روزایی که کم خوابیدمم بازم شبش تا دیروقت مثلا تا طلوع آفتاب بیدارم🤕

دقیقا هیچ وقت درست نشدم

سر این قضیه با شوهرمم مشکل دارم یکم

من حتی ی روزکاملم نخوابیدم تا بتونم شب زود بخوابم

سرکار رفتم درست نشدم

تلفنی که پیشنهاد دادی رو دوسه روز امتحان کردم بازم نشد

زنگ گوشی

مهد بچه 

حتی باشگاه باعث نشد زود بخوابم