2777
2789

دوستان لنز طبیعی چی بگیرم؟ دوست دارم رنگش سبز یا عسلی باشه ابی و یخی و اینا نمیخوام 

کلا طبیعی باشه دور نداشته باشه معلوم نباشه لنزه😅

مارک لنز هم بگین 

مارک مایع لنز هم همینطور

اگر تجربه ای دارین ممنون میشم در اختیارم بزارین♥️

عزیزم من ۵ _۶ سالی هست ک لنز طبی استفاده میکنم ..اوایل منم ذوق داشتم و همش لنزای رنگی میگرفتم 😬😬

ولی خب لنز رنگی بدون آرایش ی حالیه و همیشه نمیتونی استفاده کنی این مورد رو حواست باشه ..

من خودم بی رنگ استفاده میکنم راحتترم ..

YOU HAVE TO WIPE YOUR TEARS WITH YOUR HAND AND FIGHT 🙂‍↔️💪🤍 ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ۵ _۶ سالی هست ک لنز طبی استفاده میکنم ..اوایل منم ذوق داشتم و همش لنزای رنگی میگرفتم 😬😬 ...

واقعا خودمم میخواستم بی رنگ بگیرم خانواده میگن رنگی‌بگیر😅

چه مارکی لنز میگیرین؟ 

واقعا خودمم میخواستم بی رنگ بگیرم خانواده میگن رنگی‌بگیر😅 چه مارکی لنز میگیرین؟ 

حالا اوایل اگر دوست داری رنگی بگیر ک تنوع هم باشه 🙂‍↔️

راستش من برندها رو نمیشناسم از کلینیک چشم پزشکی ک میرم سفارش میدم لنزامو ..

عزیزم من ۵ _۶ سالی هست ک لنز طبی استفاده میکنم ..اوایل منم ذوق داشتم و همش لنزای رنگی میگرفتم 😬😬 ...

سلام عزیزم

ببخشید یه سوال

شما قبل از گزاشتن لنز دستاتو با صابون میشوری یا مایع دستشویی؟؟ 

سلام عزیزم ببخشید یه سوال شما قبل از گزاشتن لنز دستاتو با صابون میشوری یا مایع دستشویی؟؟ 

سلام عزیزم

خیلی فرقی نمیکنه فقط حتما دستت رو باید قبلش بشوری و لنزت رو با مایع لنز هم تمیز کنی بعد بذاری توی چشمت ..

موقع دراوردن لنزت هم همینطور ..