2777
2789
عنوان

فرصت ترمیم معدل چند بار داده میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2467 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا میشه جواب منو بدید .می‌شده امسال کلا ترمیم نزد وبا معدل ۲ سالقبل کنکور بدی 

اره هیچ موردی نداره ...ترمیم اختیاری میتونی بزنی ک رتبت بهتر بشه با توجه به این که تاثیر معدل ۵۰ درصد شده خب خیلی خوبه

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
خیلی ممنون. پس با هر سال که دوازدهم امتحان دادی می‌شده ترمیم نزنی 

ارره اجباری نی

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
🥲🥲🥲ان شاالله امسال دانشجو میشی نیاز نداری

فدات مرسی از دعای قشنگت😭😭😭😭

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

خدا لعنتشون کنه، ن باو سال پیشم می‌گفتن ی باره الان دوباره گفتن میشه، مگ از پول بدشون میاد آخه دویار ...

چون امسال دوباره فرصت مجدد ترمیم دادن 

و هی دارن نهایی رو داغ تر میکنن 

مجبورن دوباره برای سال بعد فرصت مجدد بدن 

چون کسایی که میخوان دوپایه رو همزمان ترمیم کنن و سوابق براشون لحاظ شه قطعا خراب میکنن چون اصلا هیچ وقت با عقل جور در نمیاد دو پایه همزمان اونم امتحان نهایی 

که خودش چقدر استرس داره و فشار زیاد 

بازم اعتراض ها گل میکنه وای خراب شد نمره کم شد 

دوباره فرصت میدن دولا خوشش از پول میاد 

با ور کن همه این تاثیرات امتحان های نهایی بخاطر پول 

مزه دهنشون اینه 

اینکا رو میکنن برای پول و استرس فراوان دادن به پشت کنکوری ها 

حاظرم نمره شیک از ترمیم یه پایه بگیرم تا اینکه هر دو رو خراب کنم 

نگران نباشید بخدا دوباره فرصت میدن 

چون باید دوباره منتظر این اعتراض های بعد خرداد امسال 

باشن که تاثیر میذاره