2777
2789
عنوان

آیا عاشقم بوده؟

55 بازدید | 4 پست

بچه ها امروز پس از چند سال استاد کلاس زبانم رو ک توی دوران دبیرستان باهاش کلاس داشتم دیدم و باد اون دوران افتادم 

بنظرم ی حسی ب من داشته!آخه ...

۱. من اون زمان رو امیر مقاره کراش بودم بعد اون ک می پرسید بازیگر مورد علاقه ، خواننده، ورزشکار من همش میگفتم امیر مقاره بعد ی حس حسادت میگرفتش آخرین بار با ی حس خیلی تابلوئیدر حالی که قرمز شده بود گفت جاست امیر مقاره

۲. ی بار کلاس تموم شد من ازش ی سوال داشتم اونم موند ک ب سوالم پاسخ بده ی خانومه بود ک هم سن خودش بود و خیلی با استاد صمیمی میشد اونم لایه لبخند خاصی واستاد تو کلاس ک ببینه ما چی میگیم

۳. ی با در خودکارم پرت شد اون سمت کلاس ک اون ایستاده بود 😂 بعد اونم در خودکار رو ل من داد (

من خودم گذاشتم رو حساب جنتلمنی و خوش خلقی )ولی بقیه بچه خندیدن و ی چیری یکی تو گوش یکی گفت بعد استاد هم سریع جو کلاس رو عوض کرد

۴.ی بار حنابندان دختر خالم بود بعد ما ب دلیل تعطیلات چند جلسه کلاس نداشتیم بعد اون  شب حنابندان برای ما کلاس گذاشت بعد من هم جلو بقیه بهش گفتم ک نمیتونم بیام گفت چرا گفتم ک حنابندان.... بعد با خنده انگشت اشاره اش رو توی هوا چرخوند ک تو باید بیای بعد از اتمام کلاس رفتم بیرون و جای آب سردکن آب می‌خوردم و با دوستم صحبت میکردم و غر رفتار استاد رو میزدم یهو اومد کنارم باز هم با شدهی گفت تو فردا میای!

۵ .ی روز اومدم کیفم رو روی دسته صندلی آویزان کنم بعد اومد گفت نازنین... اومد کنارم رو باز کنه کشیدم از دستش و گفتم خودم باز میکنم (خیلی رفتارم احمقانه بود)

۶. روز امتحان فاینال مون موقع لسنینگ اومد بالا سرم و اون روز من تازه ی لاک آبی نفتی خریده بودم و برای اولین بار زده بودم ، اومد بالا سرم با بچه ها صحبت میکرد بعد گفت گود لاک (من فکر کنم منظوری نداشته و معنی حرفش این بوده ک خوب گوش کنید )ولی بعد با نوک انگشتان روی میز من زد و گفت گود لاک منم چیزی نگفتم 

۷. اگه کسی فارسی صحبت میکرد جریمه میشد و باید بستنی میآورد جلسه بعد ، درحالی ک من در اکثر موارد فارسی صحبت میکردم هیچگاه جریمه نشدم !(گفتم شاید می دونست ک من خیلی زبانم ضعیفه)

۸. بعد از اون ترم  دیگه باهاش کلاس نداشتیم هر وقت منو میدید انگار ک ب کابل برق وصلش کرده باشند سیخ و شوکه میشد!

دلیل رفتاراش چی بوده؟ 

فکر میکنم عادیه این حرکات 

عشق نیس

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.