بچه ها امروز پس از چند سال استاد کلاس زبانم رو ک توی دوران دبیرستان باهاش کلاس داشتم دیدم و باد اون دوران افتادم
بنظرم ی حسی ب من داشته!آخه ...
۱. من اون زمان رو امیر مقاره کراش بودم بعد اون ک می پرسید بازیگر مورد علاقه ، خواننده، ورزشکار من همش میگفتم امیر مقاره بعد ی حس حسادت میگرفتش آخرین بار با ی حس خیلی تابلوئیدر حالی که قرمز شده بود گفت جاست امیر مقاره
۲. ی بار کلاس تموم شد من ازش ی سوال داشتم اونم موند ک ب سوالم پاسخ بده ی خانومه بود ک هم سن خودش بود و خیلی با استاد صمیمی میشد اونم لایه لبخند خاصی واستاد تو کلاس ک ببینه ما چی میگیم
۳. ی با در خودکارم پرت شد اون سمت کلاس ک اون ایستاده بود 😂 بعد اونم در خودکار رو ل من داد (
من خودم گذاشتم رو حساب جنتلمنی و خوش خلقی )ولی بقیه بچه خندیدن و ی چیری یکی تو گوش یکی گفت بعد استاد هم سریع جو کلاس رو عوض کرد
۴.ی بار حنابندان دختر خالم بود بعد ما ب دلیل تعطیلات چند جلسه کلاس نداشتیم بعد اون شب حنابندان برای ما کلاس گذاشت بعد من هم جلو بقیه بهش گفتم ک نمیتونم بیام گفت چرا گفتم ک حنابندان.... بعد با خنده انگشت اشاره اش رو توی هوا چرخوند ک تو باید بیای بعد از اتمام کلاس رفتم بیرون و جای آب سردکن آب میخوردم و با دوستم صحبت میکردم و غر رفتار استاد رو میزدم یهو اومد کنارم باز هم با شدهی گفت تو فردا میای!
۵ .ی روز اومدم کیفم رو روی دسته صندلی آویزان کنم بعد اومد گفت نازنین... اومد کنارم رو باز کنه کشیدم از دستش و گفتم خودم باز میکنم (خیلی رفتارم احمقانه بود)
۶. روز امتحان فاینال مون موقع لسنینگ اومد بالا سرم و اون روز من تازه ی لاک آبی نفتی خریده بودم و برای اولین بار زده بودم ، اومد بالا سرم با بچه ها صحبت میکرد بعد گفت گود لاک (من فکر کنم منظوری نداشته و معنی حرفش این بوده ک خوب گوش کنید )ولی بعد با نوک انگشتان روی میز من زد و گفت گود لاک منم چیزی نگفتم
۷. اگه کسی فارسی صحبت میکرد جریمه میشد و باید بستنی میآورد جلسه بعد ، درحالی ک من در اکثر موارد فارسی صحبت میکردم هیچگاه جریمه نشدم !(گفتم شاید می دونست ک من خیلی زبانم ضعیفه)
۸. بعد از اون ترم دیگه باهاش کلاس نداشتیم هر وقت منو میدید انگار ک ب کابل برق وصلش کرده باشند سیخ و شوکه میشد!
دلیل رفتاراش چی بوده؟