الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خاله من 12سال پیش فوت شدن یه دختر سه ساله و یه دخترسه ماهه داشت.
دختر خاله ام مجرد بود و یه کم سنش رفته بود بالا. پیشنهاد ازدواجش دادن و از رو اجبار قبول کرد به چن ماه نکشید جدا شد گفت اصلا فکرشم نمیتونم بکنم شوهر خالم شوهرم بشه و نمیتونم
خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...
مادرت میخواد یکاری کنه ک تو جواب مثبت بدی ب دامادتون یجورایی الان دلسردت کنه بعد ک ازدواج کردی خوب میشه بات و میخواد تو مجبور شی ک اگه بعد نارضایتی تو زندگیت دیدی مقصرش نکنی زندگیتو تباه نکن عزیزم این تفاوت سنی خیلی اذیتت میکنه بعدا تو موقعیتهای بهتری داری گول این بازیارو نخور
کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
منم تقریبا بیشتر وقتا مامانم درحال نطق این چیزاس بهم .تحقیر و توهین و... میگه نمون خونه برو خوابگاهی جایی راحت تریم آخه خوابگاهیم برا تعطیلات اومدم یا تو گوش بابام میخونه شوهرش بده بره راحت شویم و... از بچگی کلا عاطفه و محبتی ندیدم ازش تا بوده همین بوده بابام هم ک گوش ب فرمان مامانم و کلا هر چی اون بگه پوفف
کلا دیگ بهشون گفتم باهام هیچچ حرفی نزنین هیچ کاری بهتون ندارم شماهم باهام نداشته باشین ب خصوص با مامانم
متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻♀️
همه یاد گرفتن همش میگن تود لش چیزی نیست اتفاقا هست ببین چقدر بهش فشار اومده چقدر به این حرفا فکر کرده که عصبانیت رو بهترین راه براگفتن حرفاش انتخاب کرده