بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474
برامن دامادامون مثه برادرن حتی از فکرشم چندشم میشه این بچه پدر داره مادر بزرگ و پدر بزرگ خاله و داییی وعمو عمه....داره فقط مونده شما براش مادری کنید!!؟ب شما چه دختر ۲۰ساله شدی کاسه داغتر از اش همه دارن زندگیشونو میکنن تو جو گیر شدی بشین سر درس و مشقت و زندگیت برو دنباله بخت خودت این بچه ام ماشالا تنها نیست نگران ایندش نباش
اسی من توتاپیک دیگتم گفتم الآنم میگم ،مگه شوهر خواهر یا برادر شوهر به آدم محرم هستند که بعضی ها گفتند ما چندشمون میشه؟خب اونها برحسب روحیه ونظر شخصی خودشون گفتن،نه مطابق با کلام الله،مگه خواهرتون درقید حیات هستند که بعضی ها میگن شماداری به خواهرت خیانت میکنی؟خیر!پس اینهمه قضاوت برای چیه؟اگه شوهرخواهرتون مردخوبیه ووضهشم خوبه وخودتون بهش حس دارین،نه صرفا به خاطرفرزندخواهرتون،خب چه عیبی داره که این وصلت سربگیره؟که دراون صورت به اون آقا بگین با خانواده صحبت کنن
الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️
نمیدونم پیاممو میخونی یا نه ولی اینجا خیلی ها آدم هایی هستن که هیچ تجربه ای از زندگی ندارن که یه سری حرف های مسخره میزنن شما کاری به حرف های بقیه نداشته باش بر اساس شرایط زندگی خودت بدون فکر بقیه تصمیم بگیر و یا برو مشاور که تو انتخابت کمکت کنه چون ازدواج با این آدم هیچ عیبی نداره که هیچ خیلی هم برای اون بچه خوبه، یه کم بیشتر فکر کن شما میتونی زندگی یه بچه رو نجات بدی…