2777
2789

بخدا قلبم آتیش گرفت

همش دوست داره بهش توجه کنیم ولی این چندروزه بخدا سرم شلوغه بهش گفت آدم مهمی نیستی تو زندگیم 

و برام فرقی ندارد باشی یا نه 

مد مدتیه رابطمون بد شده ولی این حرفش نابودم کرد

اگر فرقی نمی‌کرد چرا منو بدنیا آوردی م این همه بدبختی بکشم

باهم مهربون باشیم💚🌱......روزی من مردم که تو رفتی خواهرم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال روحی مامانت خوب نیست، سردرگمه ، جای خالی دخترش با یادگاریش رو میبینه ، تو رو میبینه ، شوهر دخترش رو میبینه که دنبال زن هست ، نوه ای که طعم مادر رو دیگه نمیچشه ،حال خوبی که رفت از خونتون ، داغی که برا همیشه رو دلش هست... سخته ، مادر بوده ، تو درک کن ، وگرنه از ته دل نگفته ، باور کن چندوقت دیگه اصلا یادش هم به حرفاش نیست

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی

ناراحت نشو 

اونم عصبانی شده یه چیزی گفته بهت قول میدم تورو بیشتر از کل بچه هاش دوست داره چون تو بچه آخری 

ولی بهتره همون دامادمون رد کنی بیخیال اون بچه شو خداش بزرگ بزار خودشون بزرگش کنن 

تو فکر آرامش پیشرفت خودت باش 

آدم خودش بچه دار میشه بزرگش میکنه آخرش کلی عذابش میشه مادر شما که هر کاری هم کنی میشی نامادری یا خالش 

خدارحمت کنه خواهرت ولی کلن کات کن با دامادتون 

بالاخره جواب رد ب  احسان دادی؟

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع

عزیزم مادرت شرایط سختی داره بچشو از دست داده حالا هم که نوش و دامادش بلاتکلیفن یکم درکش کن درسته تو هم شرایط خیلی سختی داری ولی بچه آدم از دست بره تیر خلاص مادره باهاش راه بیا نشنیده بگیر نزار حرفاش داغونت کنه مطمئن باش تحمل نداره خار تو پات بره کاراش و حرفاش از افسردگی شدید خدا شادی رو به خانوادتون برگردونه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

مامانا تو دعوا از این حرفا زیاد می زنن حرف ته دلشون نیست اون لحظه فقط عصبانی هستند یک چیزی می گن کم نیارن مطمئنم از ته قلبش دوستت داره خودتم می دونی

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  

ناراحت بوده ی چیزی گفته سخت نگیر ادما تو ناراحتی فقط دوس دارن طرف مقابل رو بچزونن 

در مورد ازدواجت با دامادتون اگر مرد خوبی باشه بعد ازدواج دوسش خواهی داشت زندگی عاشقانه نداریم همه زندگیای عاشقانه هم بعد ی مدت اون شور و شوق اولیه از بین میره قبل از ازدواج و تو مجردی ادم فکر میکنه لیلی و مجنون میشه و از این داستانا اینا همش فیلمه 

بنظرم بچه کوچیک خواهرت هم گناه داره اینهمه وابسته توعه اگر میتونی مادر خوبی براش باشی چرا که نه….