2777
2789
عنوان

عروسمون ناراحتیش به جا هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 97 پست
زائو که نیست بچه ۴ماهشه

ببخشید ببخشید ولی هر کامنتی میذارید بیشتر به عروستون حق می‌دم

خب عزیزم ۴ ماااااه مادرخانم کمکش کرده، حالا مادر شما تو یکروز حتی سر هم نزده 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو این شهر غریبم خونه مادرشوهرم پنجاه متر فاصله داره تا خونه ما باردارم دریغ از ی تماس ،حالا سرزدن که پیشکش، یبار نشد زنگ بزنه بگه چیزی لازم نداری تنها عروسشونم و اولین نوشون میشه بعضیا ذاتا بی رحم و بدجنسن 

چجوری از دلش دربیاریم

هیچ کاری نکنین

عروس از همین اول بدونه ک مادرشوهرش پرستار همه نوه ها هست جز دلسوز بچه اون،

باید واقعیت رو بدونه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

کاملا حق داره هم بچه های جاریشو اولویت داشتین هم خواهرشوهر بزرگ وظیفه اون مادربزرگشم نبوده ک نگه داری کنه لطف کرده بار از رو شونه شما و دومادش برداشته مادرتون هم باید خونه مادرش سر میزد هم اون دو روز نه ناهاری نه شامی نه تعارفی هچی ؟؟ بعد میگن هروس لوس و کم سنه .بهش برخورده 

کاربری دست دو نفر👧
دیگه خانواده شوهر کم لطفی میکنن ک ادم بده میشن بله ی سر باید میزدین حق با عروسه

بابا بدبختا میرفتن هم عروس میگفت تا دید اومدم پاشد اومد خونم نذاشت استراحت کنم خب این همه خونه مامانش بوده چی میشد خودش نیم ساعت میرفت خونه مادرشوهرش؟یا زنگ میزد میگفت مامان بیا اینجا یه سر؟بزرگتر به پای کوچیکتر نمیره ک 

من میگم صدرصد مادرم مقصره😐

ن اصلا مادرت مقصر نیس،اگ تازه زایمان کرده بود حق داشت ولی میگی۴ماهشه بچه و ایشون مثل اینکه توقع دارن تا۲۰سالگی بچه یکی بهشون کمک کنه

نمیتونست نگهداره بچه نمیاورد

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤