2777
2789
عنوان

عروسمون ناراحتیش به جا هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2182 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم ازصبح بچه های اون یکی داداشمو نگه میداره مادرشون کارمنده  عصرهم رفته مجلس ختم  خون ...

خب عروستون براتون مهم نبوده قبول کنین دیگه و گرنه وقت براش خالی میموند. اصلا بگو دب مادرت چطور برای نوه ۲ماه تنگ نشد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مادرم ازصبح بچه های اون یکی داداشمو نگه میداره مادرشون کارمنده  عصرهم رفته مجلس ختم  خون ...

یعنی ده دقیقه وقت نبوده یه سر به این مادروبچه بزنن؟منصف باشیم دیگه 

حالا من بودم اصلا برام مهم نبود ولی عروستون کم سنه و انتظار داره براش ذوق داشته باشین

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

مادرتون دقیقا برعکس مادرشوهر منه. مادرشوهر من انقد رفتو اومد انقد مزاحم زندگیم شد که مجبور شدم دعوا راه انداختم که راحت بشم. روزی سه چهار بار میومد. از ساعت۷صبح شروع میکرد تا ساعت۱۱شب که دیگه میخواستم بخوابم. 

چقدر لوسو بچگانه  بابا نمیتونستم بچه بزرگ کنی چرا ب دنیا آوردید پس  ب نظرم زیادی راحت طل ...

چند سالت بود

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چجوری از دلش دربیاریم

وقتی اومد یه سربهش بزنین بگین ما میخواستیم راحت باشی بعد چندروز اومده بودی خونت و فلان و بیسار 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟