اره عزیزم دقیقا درست گفتید برا خودمم همینه که رو فرم باشه هیکلم من الان با اینکه لاغرم ولی استایلم خ ...
اره دقیقا اصلا نشینی یه من غذا بخوری الکی فقط بیماریای مختلف میگیری روی اصول پیش برو کلا سالم خور باش😂مثلا شیره انگور بخور کره بادوم زمینی اوتمیل شیرموز نه این که مثلا ادم کل نوشابه بخوره که وزنش بره بالا این غیر ممکنه امیدوارم به چیزی که میخوای برسی و موفق شی کلا همینه دیگه ولی ده بارم اگه وزن اضافه کردی بازم کم شد و برگشت دوباره از اول شروع کن ❤
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
اره کلا چون با شیرینی اینام میونه خوبی ندارم خیلی سالم خورم😂 نوشابه ماهی 2 بار نهایتا حتما عزیزدل ...
❤❤موفق باشییییییییییی
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
بله کلا شیرینی خرما میخورم اکثرا دیگه ولی اونم باید کنترل شده باشه نهایت روزی 3-4 تا دونه
خب خرما قند طبیعیه گلم هر یک دونه آبنبات که بخوری اندازه سه تا خرما کربوهیدرات داره با خرما چاق نمیشی باید قند مصنوعی مصرف کنی ،چای شیرین بخور، با چای دوتا قند و آبنبات بخور