2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب انقدر تعریف کردی گرسنم شد😂 ممنون خوشگلم

خودمم همینطور🤣 امروز میرم چند بسته نودل میگیرم واسم درست کنه😂چون فک نکنم دستپخت خودم به خوشمزگیه اون بشه البته تا حالا امتحانم نکردم چون میگم حوصله میخواد نودل خودش یه غذای فوریه بعد صبر ایوب میخواد بخوای اینهمه منتظر بمونی و چیزمیز اضافه‌ش کنی😂😂 ولی رسپیش دقیقا هموناست که بهت گفتم

فقط 42 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

وای اره حواسم نبود فکر کردم میخوای وزن کم کنی🥲😪

اومدم از توضیحاتت اسکرین بگیرم استفاده کنم تا دقت کردم به اولش که نوشته بودی قندو کلا حذف کن فهمیدم مال لاغریه😂😂💖

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

اومدم از توضیحاتت اسکرین بگیرم استفاده کنم تا دقت کردم به اولش که نوشته بودی قندو کلا حذف کن فهمیدم ...

یه عالم معذرت🤭

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
خودمم همینطور🤣 امروز میرم چند بسته نودل میگیرم واسم درست کنه😂چون فک نکنم دستپخت خودم به خوشمزگیه ا ...

😂😂😂 نوش جون منم حتما امروز میرم که امتحانش کنم

خدایا به خوشمزگی نودلای ابجیش کن ، مرسی😂

میخوای چاق شی؟ اینایی که میگن تا میتونی بخور و شیرینیجات بخور اصلااااا اینطور نیست چرا باید چاق شی اصلا این کلمه اشتباهه تو میخوای روی فرم بیای یعنی باید پروتئین مصرف کنی و حجم سازی کنی نه این که توده های چربی به خودت اضافه کنی میخوای خودتو راضی کنی یا وزنه رو؟ باید بری باشگاه یه مربی بهت یه برنامه خوب بده و تو تغذیه راهنماییت کنه و رسیدن به اندام دلخواه فقط و فقط یه چیز میخواد صبر صبر صبر صبر صبر صبر صبر صبر صبر صبر صبر صبر صبر صبر صبر صبر 

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

😂😂😂 نوش جون منم حتما امروز میرم که امتحانش کنم خدایا به خوشمزگی نودلای ابجیش کن ، مرسی😂

عزیزممم😂😂💖 اگه نزدیک بودی تعداد نودلایی که هرسری درست میکنیم و بیشتر میکردم که توام امتحانشون کنی🥹😍

تا یادم نرفته اینو هم بگم اگه از اون نودل مربعی ها و پهنا پیدا کردی که عالیه ولی اگه نودلیت گرفتی طعم مرغشو بگیر سبزیجاتش زیاد جالب نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه چیزهای فیبر دار و مثال بزنی

عزیزم اینایی که گفتن برای لاغر شدن خوبه اشتباه متوجه شدن 

میخوای چاق بشی باید مواد غذایی با کربوهیدرات بالا استفاده کنی بیشتر شیرینی و آبنبات و قند و شکر بخور ،همین اگر باز هم بعد از یک مدت چاق نشدی شاید مشکل معده و... داشته باشی باید بری دکتر آزمایش بدی روی ۱۰ تا آبنبات و یکی دوتا شیرینی یا کیک بخوری زود جواب میگیری ولی بهداشت دهان و رعایت کن دندونات خراب نشه 

میخوای چاق شی؟ اینایی که میگن تا میتونی بخور و شیرینیجات بخور اصلااااا اینطور نیست چرا باید چاق شی ا ...

اره عزیزم دقیقا درست گفتید برا خودمم همینه که رو فرم باشه هیکلم من الان با اینکه لاغرم ولی استایلم خوب و متناسبه و شکمم اصلا ندارم و تخته ولی در کل لازمه وزنم بیشتر بشه 2 ماه رفتم باشگاه تا حدودی خوب بود ولی به خاطر کار و درس نشد دیگه ادامه بدم و الان بیشتر تمایل دارم خونه هر تایم تونستم ورزش کنم و خب یه برنامه غذایی که بهتر نتیجه بده

شیرینی جات اصلا نمیتونم فوری همه جام جوش جوشی میشه یعنی نه فقط صورتم رو بازوهام و اینامم حتی

خب مشکلت همینه عزیزم بالاترین درصد کربوهیدرات که باعث چاقی میشی تو شیرینی جان هست که استفاده نمیکنی شکلات و آبنبات هم برات همینطوره؟