2777
2789
شیرینی جات اصلا نمیتونم فوری همه جام جوش جوشی میشه یعنی نه فقط صورتم رو بازوهام و اینامم حتی

پس تا میتونی ماکارونی و نودل بخور

من خواهرم نودلایی که درست میکنه محشرن یعنی از موقعی که رفتم تو حجم و نودل میخورم قشنگ به چشم دارم تغییراتمو میبینم

فقط 42 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

پس تا میتونی ماکارونی و نودل بخور من خواهرم نودلایی که درست میکنه محشرن یعنی از موقعی که رفتم تو حج ...

عههههه چه خوب ممنون گلللللم حتما امتحان میکنم

اگه روش خاصی هم داره بی زحمت بگو❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.حذف قند مصنوعی.تنظیم ساعت خواب استفاده از فیبر.یه ورزشم هست یه خانم کره هست تو گوگل بزنی میاد ب ...

این برنامه واسه لاغریه درسته؟ اسی میخواد وزن بگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

عههههه چه خوب ممنون گلللللم حتما امتحان میکنم اگه روش خاصی هم داره بی زحمت بگو❤️

داخلش میتونی پنیر پیتزا و پنیر چدار و قارچ با سوسیس کوکتلی اضافه کنی

یه سس مخصوصم داره که با حبه سیر و قارچ و یکم سس خردل و اضافه اب نودل درست میشه که طعمش عالیههه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این قرصه اسمش الگومد

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

من کلی اضافه وزن دارم میخوام کم کنم ولی این چیزایی که بهت گفتم بخور فوق العاده تاثیر داره مخصوصا ماکارونی ،پیتزا و لازانیا دستورشونم گذاشتم تو تاپیکام میتونی دستورشونو برداری خیلی مزشون عالی میشه ❤️

این برنامه واسه لاغریه درسته؟ اسی میخواد وزن بگیره

وای اره حواسم نبود فکر کردم میخوای وزن کم کنی🥲😪

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
خییییلی ممنون

اسی اینا برا لاغریه فکر کردم میخوای لاغر بشی😑