2777
2789
عزیزم اینایی که گفتن برای لاغر شدن خوبه اشتباه متوجه شدن  میخوای چاق بشی باید مواد غذایی با کر ...

ممنون گلم

نمیتونم خیلی شیرینی جات بخورم سریع همه جام جوش جوشی میشه

قبلا که رژیم گرفتم وزنم بیشتر شد ولی خب خیلی نبود در حد 3 کیلو 

اره عزیزم دقیقا درست گفتید برا خودمم همینه که رو فرم باشه هیکلم من الان با اینکه لاغرم ولی استایلم خ ...

اره دقیقا اصلا نشینی یه من غذا بخوری الکی فقط بیماریای مختلف میگیری روی اصول پیش برو کلا سالم خور باش😂مثلا شیره انگور بخور کره بادوم زمینی اوتمیل شیرموز نه این که مثلا ادم کل نوشابه بخوره که وزنش بره بالا این غیر ممکنه امیدوارم به چیزی که میخوای برسی و موفق شی کلا همینه دیگه ولی ده بارم اگه وزن اضافه کردی بازم کم شد و برگشت دوباره از اول شروع کن ❤

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مشکلت همینه عزیزم بالاترین درصد کربوهیدرات که باعث چاقی میشی تو شیرینی جان هست که استفاده نمیکنی ...

بله کلا شیرینی

خرما میخورم اکثرا دیگه ولی اونم باید کنترل شده باشه نهایت روزی 3-4 تا دونه

اره دقیقا اصلا نشینی یه من غذا بخوری الکی فقط بیماریای مختلف میگیری روی اصول پیش برو کلا سالم خور با ...

اره کلا چون با شیرینی اینام میونه خوبی ندارم خیلی سالم خورم😂

نوشابه ماهی 2 بار نهایتا

حتما عزیزدلم، ممنون از دعای خیر و انرژی مثبتت❤️

اره کلا چون با شیرینی اینام میونه خوبی ندارم خیلی سالم خورم😂 نوشابه ماهی 2 بار نهایتا حتما عزیزدل ...

❤❤موفق باشییییییییییی

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

بله کلا شیرینی خرما میخورم اکثرا دیگه ولی اونم باید کنترل شده باشه نهایت روزی 3-4 تا دونه

خب خرما قند طبیعیه گلم هر یک دونه آبنبات که بخوری اندازه سه تا خرما کربوهیدرات داره با خرما چاق نمیشی باید قند مصنوعی مصرف کنی ،چای شیرین بخور، با چای دوتا قند و آبنبات بخور

حتی آب میخوری با قند بخور یا توش شکر حل کن 

رژیم غذاییت مانع چاقی شده

خب خرما قند طبیعیه گلم هر یک دونه آبنبات که بخوری اندازه سه تا خرما کربوهیدرات داره با خرما چاق نمیش ...

چه جالب

من کلا قند و شیرینیو حذف کردم خیلی وقته 😂😂😂

همینه خیلی ثابته وزنم

ممنون عزیزدلم

چه جالب من کلا قند و شیرینیو حذف کردم خیلی وقته 😂😂😂 همینه خیلی ثابته وزنم ممنون عزیزدلم

دقیقا بزرگترین اشتباهت همینه هیچ مشکل دیگه ای هم نداری ،مصرف قند و شیرینی رو بیشتر کن چاق میشی عزیزم ،خواهش میکنم

به هیچ عنوان نودل زیاد نخور که وزنت زیاد بشه یکی از بدترین و ضرردار ترین غذا ها برای مقدست 

دوست من دکتر میرفت برای چاق شدن الان خوب شده اسمشو میگیرم بهت میگم فقط یه لایک پیامی کار کن یادم بمونه