2777
2789

بچه ها من یه سالن مطالعه میرم که مسئولش دوستمونه و کتابخونه عمومی هست درواقع که سالن مطالعه هم داره. الان یکی دوساله که میرم اونجا بعد خیلی وقتا از همونجا کتاب برمیداشتم و میرفتم توی سالن خودشون میخوندم و چون ما کمد داریم کتابارو میزاشتم تو کمدم موقع رفتن، حالا که میخوام کمدمو تخلیه کنم دیدم ای وای کلی کتاب کمک درسی که مال اونجاست دست منه حتی بعضیاشو بردم خونه بدون اینکه استفاده کنم یا حتی برم ثبت کنم تو سیستمشون😐 حالا فردا میخوام برم همشو پس بزارم سرجاش بنظرتون به خودشون هم بگم که برده بودم بدون خبر؟؟  و اینکه براب جبرانش کتاب از خودم ببرم چنتا؟ 

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم همینکارو کن کتاب خودت نمیخواد ببری مگه اینکه تو خوته داشته باشی،به جاش ازش بپرس برای جبران ...

همیشه میگن هرچی دارید بیارید خوبه. جدید به کسی نمیگن بخری

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر
اره بهشون اطلاع بده یا بگو این کتابا رو پس اوردم و برو. اگر کتاب های درسی تو نمیخوای اره ثواب داره ...

الان گناه نداشته یواشکی پیشم بوده؟