2777
2789
عنوان

تصمیمو گرفتم می‌خوام به دامادمون جواب رد بدم بیاین بگین چجور بهش بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 49720 بازدید | 178 پست

آفرین بهترین تصمیم رو گرفتی مطمئن باش پدر بچه خیلی دلسوز تره واگر یه روز ازدواج کنه خیلی مراقب بچه هست

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همچین تصمیمی گرفتی پس دیگه بچه رو وابسته خودت نکن فردا دو هوایی میشه به طبع دومادتونم کم میزاره بیاد پیشتون. 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد

اگ جواب رد بدی بچه رو دیگ ممکنه نیاره پیشت.

ببین فک کن خاهرت جا توبود میومد بچتو بزرگ میکرد یا میرف پی زندگی خودش؟من نمیگم ازدواجت با ایشون کار قشنگیه ولی فردا روز باید نامادریو تحمل کنین

جسارت نباشە عزیزم،فکر میکنم بە دامادتون فقط کشش جنسی داری(البتە میدونم کە خواهرتون یە سالە کە فوت شدە و درست نیست این بحث)ولی خب سنت خیلی کمە و ممکنە همچین چیزی پیش بیاد..ولی حس عاطفی بهش نداری.از اون ور هم خواهرزادەت هس میخوای فداکاری کنی ولی بزرگترین اشتباە ممکنە..

یە کاربر اینجا هست،خالەش بزرگش کردە،از خونە فرار کردە با عشقش،تازە دو قورت و نیمشم باقیە میگە اون کە خالەمە مامانم کە نیس!!

به نظرم هبچی به خودش نکن و قضیه رو شخصی نکن

برو به همون مادری که باهات حرف می زنه جلوی بابات جلو خواهرات بگو مامان  جون ،فلانی اگه تماس گرفتن بگو جواب من منفی هست 

حالا اگه واقعا تصمیمت همین باشه 

امیدوارم با اخم و تخم بقیه و ۵ تا حرف کاربر پشبمون نشده باشی که بخوای جواب منفی بدی

به نظرم هبچی به خودش نکن و قضیه رو شخصی نکن برو به همون مادری که باهات حرف می زنه جلوی بابات جلو خو ...

نه 

من روزاها نشستم فکر کردم 

نمی تونستم حسی داشته باشیم 

از این طرفم خانوادم یه جورایی نسبت بهم سرد شدم اینجوری بدتر شد،،حرفتون درسته به مادرم میگم که به خودش بگه دیگ دوست ندارم این جریان باز بشه چون این چند مدت خیلییی عذاب کشیدم خیلییی.

باهم مهربون باشیم💚🌱......روزی من مردم که تو رفتی خواهرم..