2777
2789
عنوان

تصمیمو گرفتم می‌خوام به دامادمون جواب رد بدم بیاین بگین چجور بهش بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 49719 بازدید | 178 پست
بارداری تو انقد خودتو اذیت نکن،خدا هم به ما کمک کنه هم اونا

💔🥺

انشاءالله 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم درد بی مادری رو میکشم با ۲۷سال سن خیلی سخته نذار اون بچه هم درد بکشه ازدواج کن باهاش 

بروبابا بخاطر یه بچه باید از زندگی خودش و خوشیای خودش با سن کم بگذره و با اون مرتیکه ۱۶ سال بزرگتر از خودش ازدواج کنه؟فقط بخاطر بچه؟اون بجه یروز بزرگ مبشه به عنشم نبست بعدم اون مرتیکه مبخواد ازدواج کنه و دوباره مامان دار میشه برچی باید زندگیشو گوه کنه

من فقط میخوام برم تو غارم و صدسال از ادما دور بمونم
بروبابا بخاطر یه بچه باید از زندگی خودش و خوشیای خودش با سن کم بگذره و با اون مرتیکه ۱۶ سال بزرگتر ا ...

حالا مثلأ خودش بره تشکیل خانواده بده بچه بیاره اون بچه این خانومو حتمأ ادم حساب میکنه؟؟؟؟

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
حالا مثلأ خودش بره تشکیل خانواده بده بچه بیاره اون بچه این خانومو حتمأ ادم حساب میکنه؟؟؟؟

اصلا بحث بچه نیست خوبه خودتم میگی هیچ بجه ای آدم حسابش نمیکنه اگه آدم حسابش نمیکنه این بچه خواهرشم آدم حسابش نمیکنه پس دلیلی نداره به خاطر بچه گند بزنه تو زندگیش فقط بخاطر یه بچه 

اصلا بحث بچه نیست خوبه خودتم میگی هیچ بجه ای آدم حسابش نمیکنه اگه آدم حسابش نمیکنه این بچه خواهرشم آ ...

ادم ب خاطر بچه خودشم خیلی جاها گند ب زندگیش میزنه فرقش چیه؟؟؟خیلیا هم با عشق ازدواج کردن از جمله خودم ولی اخرش چی هیچ عشقی نموند

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
ادم ب خاطر بچه خودشم خیلی جاها گند ب زندگیش میزنه فرقش چیه؟؟؟خیلیا هم با عشق ازدواج کردن از جمله خود ...

شزایط این خانوم سرتا پا فرق داره با خودت مقایسش نکن چه ربطی داره ازدواج با عشق خیلی بهتر از ازدواج با فداکاریه و هرچی باشه قرار نبست حس چندشی داشته باشی به کسی که فقط بره فداکاری باهاشی بعدم شرایط تو سرتا پا با این زن فرق داره این زن شوهره خواهرش فقط از دید هوس نگا میکنه ازدواج با این مرد ۱۶ سال بزرگتر از خودش و همچنین به گند کشیدن روابط خانوادگی و ازدواج فقط بخاطر بچه و حس نداشتن به شوهر!این زندگی چه فرقی با جهنم داره آدم باید یکم به خودش ارزش قائل باشه 

سلام چی شد

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
حالا چرا انقدر درباره اون اقا بد صحبت میکنید؟

چون طرف فقط بخاطر هوس زن میخواد بگیره و کسی که دخترشو نگه داره اسی گفت فقط میخواد ازدواج کنه پسره خب معلومه دیگه زن زنه هوس زده به سرش بعدم بره همچین عملی خجالت نکشیده از خواهر همسرش خاستگاری کرده 

چون طرف فقط بخاطر هوس زن میخواد بگیره و کسی که دخترشو نگه داره اسی گفت فقط میخواد ازدواج کنه پسره خب ...

خییییییلی بی ربط دارید صحبت میکنید هوس چیه اول اخر که باید ازدواج کنه نمیتونه که همیشه مجرد بمونه خواستگاری از خواهر زنش هم جرم نیست 

بایدم جواب رد بدی چجوری میتونی با کسی بخابی ک یه زمانی شوهرخاهرت بوده و رابطه داشتن حالام با تو بی ...

اصلا اسم کاربریت به برخوردت و کامنتت نمیخوره🤔 

زشته

مگه داره خیانت میکنه؟

خواهرش فووووووووووت شده. خیانتی در کار نیست

چرا اینجوری حرف میزنین

اللّهم عجّل لولیک الفرج