2777
2789
عنوان

یه ک ون گشاد

491 بازدید | 30 پست

چاق دارم میشم میدونم از غذا و چربی و شیرینی کوفت زهرمار دست نمیکشم هی میخورم هی میخورم حوصله ی ورزش باشگاه ندارم چون احساس خستگی میکنم از اینورما اصلا اراده ندارم 

چنذب

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودتون توهین نکنین کلمات بهتری هم هست😁

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

نیازی نیست برای لاغری گشنگی بکشی کالری شماری خوبه

و برای ورزش هم که حتما نباید باشگاه رفت ویدئو آموزشی برای ورزش در خانه و برنامه های ورزشی هست

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
منم به طرز عجیبی بالاتنم لاغرررررر ولی پایین تنم خیلی بزرگ شده 

ارزوی خیلی هاس😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نیازی نیست برای لاغری گشنگی بکشی کالری شماری خوبه و برای ورزش هم که حتما نباید باشگاه رفت ویدئو آمو ...

هم کالری شمار دارم هم ویدیو ورزش انگیزه ندارم خواهر

مثلا بگیم مبارک گشاد

تنبل ، پرخور ، 😄