2777
2789
عنوان

یه ک ون گشاد

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 30 پست
هم کالری شمار دارم هم ویدیو ورزش انگیزه ندارم خواهر

توی گروه لاغری یا جایی عضو شو انگیزه بگیری 

تاپیک های درباره لاغری و انگیزه دادن هم هست

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی مانتو و اینا روی تنم قشنگ نیس فقط شلوار جذب یا دم پا و نیم تنه قشنگ وای میسته 

هر چی بهتون میاد بپوش

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
صبح زود خوبه ساعت۵تا۵ونیم برو

خواهر با کی برم صبح ۵ نیم کجا برم تنهایی شوهرم که بلند نمیشه از خواب خودشم میگم خیلی تنبلم ۱۱صبح بیدار میشم یه ساعت هم طول میکشه ویندوزم بیاد بالا البته افسردگی هم دارم بیشتر از اونه انگیزه ندارم دوره سختی میگورونم

منم شکم میارم

😂منم یه کوچولو دارم ولی پیدا نیس میتونی پیدا روی کنی روزانه و کم کم قند مصنوعی مثل کیک و اینارو حذف کنی فقط یه روز رژیم آب بگیر که بعد از شروع حذف قند مصنوعی سختت نباشه ،رژیم آب جوریه که یک روز فقط آب و پنج خرما میتونی بخوری اگه هم بدنت جون داشته باشه تا یک هفته خیلی خوبه بگیری برای سم جدایی بدن هم خوبه من قصد دارم یک تیر رژیم آب رو شروع کنم

خواهر با کی برم صبح ۵ نیم کجا برم تنهایی شوهرم که بلند نمیشه از خواب خودشم میگم خیلی تنبلم ۱۱صبح بید ...

برو پیش متخصص 

دوستم رفت الان کلی وزنش اومد پایین اصلن هم قرار نیست با گرسنگی لاغر شین بهتون برنامه غذایی میدن اروم اروم وزنتون میاد پایین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
با لباس تو خونه بلند شم برم بیرون😂🥸

😅😅😅😁چرا مگه بد گفتم 

عزیزم راستش من لباس محلی می پوشم تصوری از لباس پوشیدن و اسم و نوع لباس ندارم فکر کردم درست راهنمایی کردم

😅😅😅😁چرا مگه بد گفتم  عزیزم راستش من لباس محلی می پوشم تصوری از لباس پوشیدن و اسم و نوع لبا ...

آهان🤭لباس خونگیم تیشرت و شلواره و بیرون مانتو شلوار ،لباس محلی نداریم،،ولی چقدر خوبه که شما دارین و می‌پوشین

آهان🤭لباس خونگیم تیشرت و شلواره و بیرون مانتو شلوار ،لباس محلی نداریم،،ولی چقدر خوبه که شما دارین و ...

طرف ما روی لباس تعصب دارن و می پوشن🙂🥲

کجایی هستین ؟من اصفهانیم و معمولا لباس خاصی نداریم

زاهدانم 

بلوچیم