2777
2789
عنوان

توی پارک نزدیک مدرسه

1803 بازدید | 44 پست

باورتون نمیشه امروز با رفیقام رفتیم یه پارک که نزدیک یه مدرسه راهنمایی بود از قضا یه دختره اومد اونجا که از دبستان میشناختمش که الان نهمه اومد با ی جعبه تو دستش تو پارک نشست ...خلاصه نشستیم حرف زدیم و اینا بعد رفیقام دستش انداختن گفتن با دوست پسرت قرار داری اونم گفت اره منتظرم بیاد ...منم بهش گفتم خب لااقل با لباس مدرسه دیت نزار یا حداقل نزدیک مدرستون نباش اما برگشت گفت انقدر دوسم داره که تو لباس مدرسه هم ازم خوشش میاد خلاصه ماهم گفتیم و خندیدیم تا اومد جعبه رو باز کرد کادوهاش برای پسره بود ... یه کش مو بود ،یه های بای چون مثل اینکه پسره عاشق های بای عه ، یه نامه ، یه شکلات و نمیدونم بازم بود یا نه چون بقیشو ندیدیم...

خلاصه انقدر از دوست پسرش تعریف کرد که وقتی اومد هممون کپ کردیم...یه پسرهه فوق العادهههههههههههههه داغون باورتون نمیشه وای

پسره اومد به دختره با ی حالت داداش مشتی ای دست داد کادو رو کشید از دستش نشست باز کرد و خوند نه تشکری نه بغلی هیچیییییییییییی فقط سریع کش رو در اورد بست به موهاش...بعد به دختره هی دستور میداد بخدا دختره قیافش بد نیست خواستم بگم دخترا چرا اینطوری میکنید با خودتون اگر میخواد برید تو رابطه چرا باهمچین ادمایی میرین تو رابطه ...باورم نمیشه بچه ها خودتونو دست کم نگیرید:)

دخترا خودتونو اینطوری نچسبونین ب همچین ادمایی بخدا که اونی که داغون میشی شمایید...من که امروز قشنگ با چشمام دیدم چقدر دخترامون گناه دارن البته خب تقصیر خودشونم هست...

از صبحه ناراحتم چرا باید یه دختر خودشو حیف کنه برا همچین ادمی اونم وقتی تو مرحله مهمی از زندگیشه و نهایی داره

گفتم عشق ما یه اشتباهه ، نکن گفتم بهت یه چاهه انتهاشو نرو...@E

اینارو گفتی ب دوستت؟

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نباید تو این سن برن تو این روابط چون تنها کسی که ضربه میخوره خودشنن و اینکه باید بیشتر قدر خودمونو بدونیم بخدا یه پسر اینقدر ارزش نداره که بخاطر این کارا رو میکنن

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
دختره خودش دوسش داشت؟   این مهمه  نه نظر تو

نمیدونم، مشخصه که این روابط سرگرمی براشون محسوب میشه، برای قسمت دوم حرفتون هم باید بگم عجب من که نرفتم بهش بگم باهاش کات کن من دارم اینو اینجا میگم که دخترای امثال اون بفهمن و قدر خودشونو بدونن دوست عزیز

نمیدونم، مشخصه که این روابط سرگرمی براشون محسوب میشه، برای قسمت دوم حرفتون هم باید بگم عجب من که نرف ...

دقیقا بعدم این دوست داشتن نیس یه هوس یکی دوروزه هست که باز یکی بهتر ببینن میرن با اون بخدا

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
اصلا نباید تو این سن برن تو این روابط چون تنها کسی که ضربه میخوره خودشنن و اینکه باید بیشتر قدر خودم ...

دقیقااااا حرف منم همینه چقدر خوب شمااا متوجه شدیننن🥲

نمیدونم، مشخصه که این روابط سرگرمی براشون محسوب میشه، برای قسمت دوم حرفتون هم باید بگم عجب من که نرف ...

شاید عاشق این رفتار و قیافس 

و تو خوشت ازین مدل نمیاد . این حرفارو بهش بگی تعجب میکنه که دوست پسرم مشکلی نداره بهش عیب میذاری

شاید عاشق این رفتار و قیافس   و تو خوشت ازین مدل نمیاد . این حرفارو بهش بگی تعجب میکنه که ...

وای توروخدا جمع کنید فاز روشنکفرانه ی بیش از حدتونو 

دخترا اینقدر هول بازی درمیارن که پسرا و مردا اینقدر هار شدن والا قبلا خوشگل ترین پسرها ارزو داشتن دخ ...

دقیقا الان برعکس شده دخترا همش دنبال پسرا تو خیابون راه میوفتن