2777
2789

شاید از پاقدم منه 😂

وسط امتحانا اومدم سایت امروز

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منی که آبروم رفت 👩‍🦯💔

طبقه بالای خونه مون صابخونه مون زندگی میکنه ،منم حواسم نبود داشتم به شوهرم میگفتم آقای فلانی رفته بالا آنتنش رو درست کنه احتمالا خورده به آنتن ما چون سیگنال نداره .... یهو دیدم شوهرم گفت آقای فلانی تو حیاطه 

کلا آب شدم 😑

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
منی که آبروم رفت 👩‍🦯💔 طبقه بالای خونه مون صابخونه مون زندگی میکنه ،منم حواسم نبود داشتم به شوهرم ...

اشکالی نداره به اندازه ی سوتی های من نمیرسهه

آنچه خدا برای تو کنار گذاشته سهم هیچکس دیگر نخواهد شد.!🤍
اشکالی نداره به اندازه ی سوتی های من نمیرسهه

الان روم نمیشه باهاش سلام و علیک کنم😂😂لابد باخودش میگه همش تو خونه شون درمورد من غیبت میکنن

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
الان روم نمیشه باهاش سلام و علیک کنم😂😂لابد باخودش میگه همش تو خونه شون درمورد من غیبت میکنن

نه بابا دو سه روز دیگه فراموشش میشهه

آنچه خدا برای تو کنار گذاشته سهم هیچکس دیگر نخواهد شد.!🤍
نه بابا دو سه روز دیگه فراموشش میشهه

آخه ادم کینه ایی هستش

اگه شنیده باشه مطمئنم الان به تک تک بچه هاش زنگ زده گفته💔