2777
2789

برا سیسمونی تخت سفارش دادم از شهردیگه قبل عید ثبت کردم گفتن ۳٠فروردین زمان تحویل از اون موقع هی دوهفته دوهفته کردن تا الان که دیگه جوابم نمیده حتی دوست همسرم که اون شهررفته گفتن دوروز دیگه میفرستیم ولی باز نفرستادن چیکاکنم 

لطفا شما گولشونو نخورید اسم پیجشون گاندوچوب

به زایمانمم کم مونده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار زنگ بزن بگو تا ۲روز فرستادی فرستادی وگرنه شنبه هفته بعد اظهاریه دادگاه میاد برات

جواب نمیده صبح زنگ زدم گفت دو دقیقه دیگه زنگ میزنم الان دوساعت هیی زنگ میزنم مشغول نظرم اینه زیر پستاشون بنویسم که چراتخت منو نمیفرستید

جواب نمیده صبح زنگ زدم گفت دو دقیقه دیگه زنگ میزنم الان دوساعت هیی زنگ میزنم مشغول نظرم اینه زیر پست ...

باید مدام خودت زنگ بزنی نمیدونم چرا اونایی ک تو کار چوب هستن انقد بد قولن 

من ماه ۸ هستم گفتن ۱۰ روزه تحویل میدن امروز میخوام سفارش بدم تازه 🥴

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

منم یه کمد ساز رو گفتم برام کمد دیواری بزنه دوماه طولش داد دیشب آورد تحویلشون داد در حالی که من قراره جهیزیمو تو اون کمد بچینم و سه روز دیگه عروسیمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
جواب نمیده صبح زنگ زدم گفت دو دقیقه دیگه زنگ میزنم الان دوساعت هیی زنگ میزنم مشغول نظرم اینه زیر پست ...

حتما بلاکت کرده با یه خط دیگ پیام بده بگو تا ۲روز فرستادین فرستادین نفرستادین اظهاریه دادگاه میاد .

اره زیر پستاش بنویس

باید مدام خودت زنگ بزنی نمیدونم چرا اونایی ک تو کار چوب هستن انقد بد قولن  من ماه ۸ هستم گفتن ...

دیر جنبیدی مطمئن باش نمیدن زنگ میزنم اخر جواب داده گفت ۳روزدیگه

حتما بلاکت کرده با یه خط دیگ پیام بده بگو تا ۲روز فرستادین فرستادین نفرستادین اظهاریه دادگاه میاد . ...

انقدر زنگ زدم تا جواب داد گفت ۳روزدیگه همسرمم به دوستش زنگ زد گفت یه سر تونستی بازبرو