2777
2789
عنوان

مامانم اینا میخوان موهای داداشم رو رنگ کنن ۱۲ سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2575 بازدید | 147 پست
اگه میبینی اجازه نمیدن خودت بردار بعدش بگو ببخشید من عذاب میکشیدم نه شما نهایتا سرت غر میزنن بع ...

به من میگن تو باید پزشکی بخونی الان نباید به اینا فکر کنی..چه جوری فکر نکنم..دارن نابودم میکنن کل عمرم عروسک دست اونا بودم هرکاری که دارم میکنم بخاطر اوناست هیچوقت نذاشتن برم دنبال هر کاری که دوسش دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سیبیلم ک درامد بابام گفت میری برمیداریا چیه این کثیف بازیا ۱۶سالم بود فرداش رفتم مدرسه زنگ زدن بابام ک دخترت لصلاح کرده اخراجه ۳روز بابامم گفت دستتون درد نکنه لطفا با پروندش بفرستینش خونه منم از شهریتون راحت شم بعدم گفت من فک کردم بچمو غیرانتفاعی بذارم این افکار پوسیده تموم میشه  اونام معذرت خواهی کردن این موضوع مال ۱۶سال پیشه 

کآرت ندارم باید از کارت مامانم باشه که میفهمه..اگه با ژیلت بزنم چی؟

واییی عمراا با ژیلت نزنیااا

پسرا با ژیلت میزنن که پشماشون شبیه ریش شه:^/

با وکس بردار یا نهایتا بند بنداز...

خدایا کمک :)

خودت برو با تیغ بزن هر چی فحش دادن محل نکن چندین بار تکرار کنی دیگه نمیتونن چیزی بگن تهش چیکار میخان بکنن مگه

من همین کارو کردم یه ذره فحش و داد و بیدار کردن ولی ارزششو داره 

نذار شخصیتت بره زیر سوال

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…