2777
2789
عنوان

مامانم اینا میخوان موهای داداشم رو رنگ کنن ۱۲ سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2575 بازدید | 147 پست

من از ۱۴ سالگی برداشتم میرفتم ارتودنسی واقعا خیلی زشت بود اعتماد به نفسم رو گرفته بود منم مامانم اجازه نمیداد بهش گفتم دوره قاجار نیستیم هرکی سیبیلش بیشتر خوشگل تر من اعتماد به نفسم میاد پایین زشته خلاصه که برداشتم دیگه

پیوند ابرومم با اینکه کم بود اجازه نداد ولی من برداشتمش و کسی نفهمید😶

‌‌یه زندگی خصوصی همیشه برنده ست مخفی نگهش دار تا زمانی که موفقیتت صدا بده..!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا منم سیبیل هامو خودم زدم مامانم فقط گفت اول باید بهم بگی میخواستم با وکس برات بردارم :^/😂 حالا ...

اعماد به نفسمون نابود کردن

خودشون نمیزارن موها صورتمو بردارم اونوقت تو اینیتا واسم از این کلیپ آرایشی مسخره ها که روی کلی سیبیل میفرستن میگن عه تو..

مامان منم انقد حساس بود ۱۸ ک شدم کاری نداشت دیگه  الانم کل صورتمو اصلاح کردم مو رنگ کردم فلان ک ...

میترسم بخوام برم داشنگاهم نذاره ابرو و سیبیل بردارم آبرومو ببره..ازشون بعید نیست الان که دبیرستانم این کارو باهام‌کردن

دختر جون مرگ یه بار شیون هم یه بار ، برو بردار واگرنه اطرافیان تا سالها یادشون میمونه و حتی ممکنه به ...

دویتامین بخاطر خانوادم‌کلی ازم فاصله گرفتن..هیچوقت نمیبخشمشون نابودم کردن:)

من سیبیلم ک درامد بابام گفت میری برمیداریا چیه این کثیف بازیا ۱۶سالم بود فرداش رفتم مدرسه زنگ زدن با ...

خاندازه من تو عهد بوق موندن..انگار شوهر نقش اکسیدان رو واسه من داره میگن تا قبل ازدواج امکان نداره

من هیچوقت نمیخوام ازدواج کنم ولی آخه چه جوری از دست اینا راحت شم پس

اعماد به نفسمون نابود کردن خودشون نمیزارن موها صورتمو بردارم اونوقت تو اینیتا واسم از این کلیپ آرای ...

عجبا :^/

ببین یه پیشنهاد دیگه... من خیلی پر پشم نبودم اوایل چند تا چند تا برمی‌داشتم دیدم کسی نفهمید بعد میگفتن چه خوب تو کلا پشمالو نیستی... 😂😔 پیشنهادم اینه کم کم کمش کن یهو بزنی سفید میشی

اگرم میدونی با دو تا جر و بحث حله بزن بره بابا دو تا پشمه دیگه ، اعتماد بنفست مهم تره

خدایا کمک :)

چه معنی داره رنگ کردن موی بچه ۱۲ساله !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
این یه موردو کوتاه نیا اصلا ما خوانوادمون اینو بد میدونستن ولی مامانم کاری نداشت بهم من 12 سالگی صور ...

چکار کنم دیگه بخدا دو ساله دارم باش دعوا میکنم سر سیبیل..