2777
2789
عنوان

دانشگاه و سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 50 پست
پیام نور شهریه ش خیلی بیشتراز علمی کاربردیه، میشه ماهی ۱۸ تومن حدودا .میترسم نتونم خودخوان یادبگیرم ...

نه بابا من ترم قبل 18 واحد 3 و 400 دادم کلا رشتت سخت نیست عزیزم حسابداری که من میخونم مادر رشته های مدیریتیه و مشکلی ندارم باهاش اینکه راحت تر از حسابداریه صد درصد نمیدونم هرجور خودت میدونی بیشتر تحقیق کن ولی پیامنور 18 تومن نیست آزاد شاید باشه 

نه بابا من ترم قبل 18 واحد 3 و 400 دادم کلا رشتت سخت نیست عزیزم حسابداری که من میخونم مادر رشته های ...

نمیدونم از همکارم و گوگل دیدم انقدره،بعضیام میگن مدرکش معتبر نیست.واقعا هردانشگاه میگه اون یکی اعتبارش کمتره ما بهتریم!

حضوری شنبه میرم پیام نور تهران، چون اصلا جواب نمیدن تلفنی.

ممنون از راهنمایت.

عاقبت خاک گِل کوزه گران خواهیم شد🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم از همکارم و گوگل دیدم انقدره،بعضیام میگن مدرکش معتبر نیست.واقعا هردانشگاه میگه اون یکی اعتبا ...

نه عزیزم به حرف همه نباید گوش بدی هیشکی نمیگه ماست من ترشه شما برو حضوری شنبه پیامنور تهران البته پیامنورای تهران خیلی از رشته هاش با کنکوره باید بری اطراف تهران فک کنم بپرس مدرکش تو ایران با بقیه فرقی نمیکنه با آزاد و غیر انتفاعی و اینا ولی برای مهاجرت از آزاد کمتره فقط ینی اول سراسری جاهای خوب بعد آزاد بعد پیامنور میشه من تو وبسایت آلمان انابین بررسی کردم مدرکش برای آلمانت معتبره البته نمره خوب گرفتن تو پیامنورم سخته و کار راحتی نیست

بزار سابقه و مدرک داشته باشی جفتش باهم خوبه، ۵ تومنم بد نیست بالاخره یه خرج کوچیکی باهاش درمیاد

خوب ۵ تومن میگم کم‌میشه به خاطر غیبت های دانشگاهم

برای حقوقت تاثیر داره برو....ولی اداره دولتی فکر نمیکنم بیشتر از پایه حقوق بده

برای ارتقای کاریم میخوام در آینده، حکم و سمتم بره بالاتر پایه هم میره بالاتر

نه عزیزم به حرف همه نباید گوش بدی هیشکی نمیگه ماست من ترشه شما برو حضوری شنبه پیامنور تهران البته پی ...

اره شنبه صبح میرم، تلفنی گفت داره رشته مدیریت بازرگانی برای واحد غرب تهران.

واسه کارم و بازنشستگی میخوام بیشتر وگرنه مهاجرت فعلا قصدشو ندارم چندسال قبل ۳ سالی خارج ایران زندگی کردم و علاقه ای ندارم کلا به جز سفر و تفریح و دیدار اقوام

به نظرم ارزش داره معمولا مدرک بالاتر بگیری حقوقتم بعد از لیسانست میره بالاتر.

فقط یکم شک دارم علمی کاربردی برم که حقوقم به خاطر دانشگاه کم میشه و شهریه ش بیشتره یا پیام نور که غیر حضوریه و شهریه کمتر . شک دارم بتونم درسای ریاضی یا حسابداری خودخوان از پسش بربیام

حالا فارسی و زبان و ...اوکیه ولی ریاضی و بقیه شک دارن

فقط یکم شک دارم علمی کاربردی برم که حقوقم به خاطر دانشگاه کم میشه و شهریه ش بیشتره یا پیام نور که غی ...

فیلم اموزشی که گوگل پره اما اگر نمیدونی برمیای یا نه همون علمی کاربردی بری بهتره کلاساتو برو. نهایتا ۴ سال از حقوقت ۵ تومن کم میشه بعدش حقوقت بیشترم میشه. الان اگر از حقوق شما ۵ کم شه چقدر می مونه؟میخوام ببینم ارزش داره یا نه