2777
2789
عنوان

مامانم اینا میخوان موهای داداشم رو رنگ کنن ۱۲ سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2575 بازدید | 147 پست
میترسم بخوام برم داشنگاهم نذاره ابرو و سیبیل بردارم آبرومو ببره..ازشون بعید نیست الان که دبیرستانم ا ...

ن نگران نباش 

ببین تو حتما خودت پشت  لبتو بردار بهش هم چیزی نگو اگ فهمید هم بگو اذیتم می‌کرد بزار غرر بزنه فوقش دعوا میکنه باهات 

دو سه روز بعد بیخیال میشه 

ابروهاتم تمیز کن اصلا اهمیت نره فوقش یه هفته میشینه دعوا میکنه ولی بعدش بیخیال میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی تو شبیه مامانو بابات هستی؟ منظورم اینه که بچه خودشونی دیگه؟ کمی حرفات دور از ذهن مامان و بابا ...

اره بچه خودشونم در اون شکی نیس..

تازه مامانم ۳۳ و بابام ۳۸ سالشه..سنی ام ندارن که بگی قدیمی ان

برداشتم ابروهام بلد نیستم گند میزنم

فرو ارایشگاه اصلاح آبرومو کن بگو دخترونه برداره برات حتمااا 

صورتتم بنظرم اصلاح کن رنگ پوستت روشن میشه اصن 

ابروهاتو ک  گرفتی 

کرم موبر بگیر واسه صورتت درد نمیگیره اصلا

نمیتونم برم پول ندارم باید از اونا بگیرم خب میفهمن

خب بهونه بیار

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

بلد نیستم ابروهامو میترسم خیلی ضایع شه آخه خیلی پاچه بزیه

میگم ک ب ی بهونه ای پول بگیر برو ارایشگاه

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

دویتامین بخاطر خانوادم‌کلی ازم فاصله گرفتن..هیچوقت نمیبخشمشون نابودم کردن:)

ببین اگر نمیتونی بهشون حالی کنی رفتارشون اشتباهه کارتو انجام بده تهش چندتا دعواست اما حداقل خودت یه کمی به آرامش می‌رسی 

ببین اگر نمیتونی بهشون حالی کنی رفتارشون اشتباهه کارتو انجام بده تهش چندتا دعواست اما حداقل خودت یه ...

همینجوریش هیچ کاری نکردم دیروز کلی من رو زده که تو جن.ده ای میری بیرون از خونه میدی...میگه شنیدم تو دسشویی زنگ زدی گفتی الان مامانم نمیزاره عصر میپیچونم میام حالتو خوب میکنم!!در صورتی که من حتی دوس پسرم نداشتم اگرم داشتم انقدر احمق نیستم که تو دسشویی وسط خونه که صدا میپیچه اینا رو بگم!کلا روانیه 

با ژیلت زدمشون

خوب کردی 

مبارک باشه

اسمم شرایط زندگیم رو نشون میده. دختر 22 ساله ای با یه کوه غم و درد. چسناله نیست زندگیم همینه تو این سن و سال یه بار کافه نرفتم یه بار اجازه نداشتم با دوستام برم بیرون یه بار اجازه نداشتم تنهایی تا چند قدمی خونمون برم.تو این سن کتک میخورم حق حرف زدن ندارم حق داشتن گوشی مستقل ندارم.بابای خوبم سالهاست تبدیل به هیولا شده.کاش خودکشی گناه نبود کاش مامانم از مرگ من ناراحت نمیشد.4 سال پشت کنکور موندم هیچی نشدم.بین این همه اتفاق بد خدا یه آدم خوب رو سر راهم قرار داده یه دلخوشی خیلی کوچولو دارم ولی میدونم بابام ازم میگیرتش. میدونم نمیذاره باهاش ازدواج کنم ولی دوسش دارم.میشه برای حال دلم صلوات بفرستی؟ :)