بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین اگر نمیتونی بهشون حالی کنی رفتارشون اشتباهه کارتو انجام بده تهش چندتا دعواست اما حداقل خودت یه ...
همینجوریش هیچ کاری نکردم دیروز کلی من رو زده که تو جن.ده ای میری بیرون از خونه میدی...میگه شنیدم تو دسشویی زنگ زدی گفتی الان مامانم نمیزاره عصر میپیچونم میام حالتو خوب میکنم!!در صورتی که من حتی دوس پسرم نداشتم اگرم داشتم انقدر احمق نیستم که تو دسشویی وسط خونه که صدا میپیچه اینا رو بگم!کلا روانیه
اسمم شرایط زندگیم رو نشون میده. دختر 22 ساله ای با یه کوه غم و درد. چسناله نیست زندگیم همینه تو این سن و سال یه بار کافه نرفتم یه بار اجازه نداشتم با دوستام برم بیرون یه بار اجازه نداشتم تنهایی تا چند قدمی خونمون برم.تو این سن کتک میخورم حق حرف زدن ندارم حق داشتن گوشی مستقل ندارم.بابای خوبم سالهاست تبدیل به هیولا شده.کاش خودکشی گناه نبود کاش مامانم از مرگ من ناراحت نمیشد.4 سال پشت کنکور موندم هیچی نشدم.بین این همه اتفاق بد خدا یه آدم خوب رو سر راهم قرار داده یه دلخوشی خیلی کوچولو دارم ولی میدونم بابام ازم میگیرتش. میدونم نمیذاره باهاش ازدواج کنم ولی دوسش دارم.میشه برای حال دلم صلوات بفرستی؟ :)