بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
بابای من بهم گفت اگه سیبیلاتو بر نداری برات گوشی نمیخرم😅🤦🏻♀️
الان این افتخار بزرگیه زیر پست شخصی که بهش اجازه برداشتن سیبیل رو نمیدن اینو بنویسی؟
من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z) میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤
بابا منم سیبیل هامو خودم زدم مامانم فقط گفت اول باید بهم بگی میخواستم با وکس برات بردارم :^/😂 حالا من فکر میکردم قیامت میشه... بردار بابا مسخره میشی تو جامعه اعتماد بنفست میاد پایین
مامان منم انقد حساس بود ۱۸ ک شدم کاری نداشت دیگه الانم کل صورتمو اصلاح کردم مو رنگ کردم فلان کردم تازه خودش بهم میره برو ابروهاتو میکرو کن فلان کن هر چه سریع تر برو دانشگاهه دیدش باز میشه