2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم دقیقا مث همون ترک مواد میمونه. یعنی تو هیچوقت حقیقتا نمیتونی ترکش کنی

میشه جایگزین کرد مثلا بجای که دوپامینو از فیلم دیدن و اسکرول کردن اکسپلور اینستا بگیریم از یه چیز دیگه بگیریم... 

من  فقط دقیقا چطوری اینکارو میکنی؟

دور شدن از سوشال مدیا یعنی اینستا واتساپ و هر چیزی ک هستو نیستو پاک میکنی

چیزای خیلی شیرین خیلی ترش و کلا هر چیزی ک متعادل نیستو حذف میکنی

صب زود بیدار میشی

آهنگ گوش نمیدی 

و کلی کارای دیگه 

میشه جایگزین کرد مثلا بجای که دوپامینو از فیلم دیدن و اسکرول کردن اکسپلور اینستا بگیریم از یه چیز دی ...

آره میشه ولی خب کار سختیه. چون توی عصری زندگی میکنیم که آخرش فیلم و اینستا و... رو نمیشه از زندگیمون حذف کرد. ولی آره خیلی بهتر از این میتونه باشه

دور شدن از سوشال مدیا یعنی اینستا واتساپ و هر چیزی ک هستو نیستو پاک میکنی چیزای خیلی شیرین خیلی ترش ...

اوههه یعنی میتونی تمام اپیکیشن های پیام رسانتو پاک کنی؟ 

به هیچی نیاز نداری؟ 

آره میشه ولی خب کار سختیه. چون توی عصری زندگی میکنیم که آخرش فیلم و اینستا و... رو نمیشه از زندگیمون ...

خیلیامون تجربش کردیم اگه تایمت پر باشه اخرین چیز سوشال مدیاس روتینی ک تو اون تایم واسه خودت چیدی ی ایرادی داشته

خیلیامون تجربش کردیم اگه تایمت پر باشه اخرین چیز سوشال مدیاس روتینی ک تو اون تایم واسه خودت چیدی ی ا ...

یه برنامه درست میخواد که حتی توش تفریح ها مشخص بشه که سمت سوشال مدیا نریم از رو بیکاری

اوههه یعنی میتونی تمام اپیکیشن های پیام رسانتو پاک کنی؟  به هیچی نیاز نداری؟

اره ی ماهی هست ک پاک کردم کارم سخت تر شده ولی نیازیم بهشون نیس

حالا تو میتونی ی پلن دیگه واسه خودت بچینی میتونی توش تغییر ایجاد کنی