2777
2789
عنوان

بیاید حساب کنید 😐🤦🏾‍♀️

68 بازدید | 10 پست

فرض کنید شما میرید سر کار بهتون میگن ماهی ۵ تومن حقوقته! 

بعد شما از ۱ ام تا ۱۳ میرید سر کار دو شیفیت 

از ۱۳ ام تا جمعه هم تعطیله! 

از شنبه تا اخر ماه میگه تک شیفت بیا!!! 

حالا بنظرتون درسته بیاد بگه فقط تا ۱۳ ام برات دو شیفت حساب میکنم؟ 

منطقیه؟ 

پس تکلیف روزای تعطیل چی میشه؟ مگه قرار داد برای ماهی ۵ تومن نبوده؟ پس تا جمعش باید با نرخ دوشیفت بودن حساب بشه! 

گیج شدم😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان حساب کتاب چجوری میشه؟

خب اینجوری ک گفتی معلومه تمام روزارو باید دوشیفت بزنن وگرن یکماهت کامل حساب نمیشه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خب بهشون بگو اینجوری یکماهت کامل نمیشه ک

گفتم دعوامونم شد من گفتم نمیام دیگه 😂 ولی چون خودمم سرکاره داشتم اذیت میشدم واسه چندغاز ولی وقتی ایتجوری گفتم خیلی ناراحت شدم!

گفتم دعوامونم شد من گفتم نمیام دیگه 😂 ولی چون خودمم سرکاره داشتم اذیت میشدم واسه چندغاز ولی وقتی ای ...

خب بهتر 5تومن دوشیفت کمه واقعا نهایت 8الی10باید بدن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خب اینجوری ک گفتی معلومه تمام روزارو باید دوشیفت بزنن وگرن یکماهت کامل حساب نمیشه 

اره روز اول گفت ۲ شیفت ۵ تومن 

بعدش گفت ماه اول ظرفیت کامل نیست دانش اموز نداشت کلا واسم ۲۵۰۰ حساب کرد! بعدش ماه بعدش قرار شد. ۲ شیفت باشم کلا وسط کار یعنی  تا ۱۳ ام قبل تعطیلات دو شیفت رفتم بعدش گفت باز دانش اموزاشو از دست داده تک شیفت بیا بعد فقط اومد گفت تا ۱۳ ام بیشتر برات دو شیفتی نمیزنم!!!! 

منم گفتم تا اون هفته کامللل چه تعطیل باشه چه نباشه من تا جمعه ۲ شیفت حساب میشم! از هفته بعدش اوکی میتونی منو فقط تک شیفت حساب کنی!