2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم با اینجور دوستا باید ارتباطت رو قطع کنی 

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌
منم از این دوستها داشتم اخرش مشخص بود فقط لاف میزدن  الان موقعیت  من از همشون بهتره  ...

من موقعیتم اصلا مثل اونا نیست. شوهرمو دوسش دارم ولی موقعیت شغلیش جوری نیست که هر بار بخوایم خرج اضافی داشته باشیم

این دوستم تعریف سفرای خارج کشورشو و لباسای برندش و کادوهای لاکچریشو کرد واسم. با خودم مقایسه کردم تو دلم گفتم خوش به حالش از کجا به کجا رسید

به خاطر حسادتم از خودم بدم میاد ولی نمیتونم بهش حسودی نکنم😔

منم دوستم موقعیتش از من بهتره ولی چاره چیه ؟ خودت باش ،تو‌هویت خودتو داری هیچ کس نمی تونه جای تو باشه اتفاقات و موقعیتایی که واسه تو افتاده اگه برای کس دیگه ای هم میومد شرایطش همین بود خودت باشی مقایسه نکن

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
دو انتخاب داری ۱. باهاش ارتباطت رو کم کن  ۲. دو سه بار بزن تو ذوقش ک دیگه این کارو نکنه

ارتباطم باهاشون زیاد نیست ولی  امان از وقتی ببینمشون .تعریف پشت تعریف. پیششون چیزی بروز نمیدم ولی کاش انقدر تعریف نمیکردن از زندگیاشون

من کسی از حال خوبش برام تعریف میونه انرژی میگیرم و شاد میشم خیلی لذت بخشه کسی از خوشی هاش تعریف کنه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

منم همینم هر خری میاد تعریف میکنه از زندگیش و شوهرش من حالم بد میشه😔

نمیدونم ولی خداییش زندگیای الان سخت شده بعضی چیزا یه جورایی حسرت شده حالا باز بعضیا که شرایطشو دارن بیان هی تعریف کنن و واضح پز بدن خیلی نامردیه . 

من کسی از حال خوبش برام تعریف میونه انرژی میگیرم و شاد میشم خیلی لذت بخشه کسی از خوشی هاش تعریف کنه

پز دادن فرق میکنه نمیدونم تو موقعیتش بودی یا نه . قشنگ میفهمی طرف داره پز میده