2777
2789

تاپیک قبلم کسی  نیومد 

مجبور شدم مجدد بپرسم ، شما باشین کدومو انتخاب میکنید : 

سلام خانم های گل 

من بچم ۴ سالگیش که میشه دوره ی عمومی موسسه خلاقیت کیان بود الان برا پیش دبستانیش تونسته ازمون هوش مدرسه ی شکوفه های انقلاب ( بهترین و گرونترین مدرسه ی شهرمون ) قبول بشه 

حالا موسسه خلاقیت میگه نبرش اونجا چون بچه ات امسال دوره تخصصی موسسه رو باید پاس کنه چون استعداد یابی شده و سطح بالاتر قراره بش اموزش بدیم و اون مدرسه فقط کتابای اموزش پرورش رو کار میکنه باهاش

الان من موندم ببرمش دوره تخصصی خلاقیت کیان ؟ 

یا همون مدرسه پیش دبستانی که گفتم ازمون ورودی داده ؟

شهریه هر دو تقریبا هم سطحه کلا از نظر مالی مشکلی با شهریه اش ندارم مهم بازدهی اش هست ک بالا باشه برا بچم 

کسی میتونه راهنماییم کنه ؟ ممنون میشم 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

اون مدرسه قطعا سال اولش ديگه ورودي به اين حجم مداره درسته؟؟؟

من بودم چون دبستانش ميخايتم مدريه خوب باشه ميبردمش مدرسه 

پسرت متولد ٩٨هست ؟؟؟ يا ٩٩

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مدرسه قطعا سال اولش ديگه ورودي به اين حجم مداره درسته؟؟؟ من بودم چون دبستانش ميخايتم مدريه خوب ...

گلم گفتن اگه پیش پیش خودمون باشه دیگه اول دبستان نیاز به ازمون ورودی نداره سال دیگه 

و گفتن تا دبیرستان پیش خودمون میمونه

فضاشم خیلی بزرگ و تمیز و شیکه و جز مدرسه های لول بالای شهره و محدود پذیرش میکنه بچه هارو 

دختره بچم و متولد خرداد ۹۸ هست 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
ببريش اون كلاس خلاقيت برا كلاس اولش مشكل پيش نمياد ؟

نمیدونم والا 

خلاقیت گفت ماهم کتابای اموزش پرورشو تدریس میکنیم ولی با روش بازی و سرگرمی و کلاسای عملی مون بیشتره مثل کار با وسایل ازمایشگاه و .... 

گلم گفتن اگه پیش پیش خودمون باشه دیگه اول دبستان نیاز به ازمون ورودی نداره سال دیگه  و گفتن تا ...

ميدونم چون منم بچم همچين مدارسي اسم نوشته 

سه تا هستن تو شهر ما يه دونش كه قرانيه يعني مدارس قراني اسلاميه يه جورايي و دوتاي ديگه از اين سه تا تو يكيش قبول شد و ميزارمش اونجا 

ميتونستم پيش دو رو بزارمش همين جايي كه يك رفته اينم خيلي عاليه ولي بخاطر دبستانش و اشنايي با جو مدرسه ميزارمش مدرسه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
نمیدونم والا  خلاقیت گفت ماهم کتابای اموزش پرورشو تدریس میکنیم ولی با روش بازی و سرگرمی و کلاس ...

برا دبستانش اذيت ميشه فكر كن جو رواني سال اول به خودي خود هست بعد بچه سال اوليم باشه كه وارد محيط جديد ميشه سختيش دو چندانه البته تو شهر ما اين مدارس اگه از پيش برن پذيرششون ميكنه با ورودي سال اول ديگه ورودي نداره

ميدونم چون منم بچم همچين مدارسي اسم نوشته  سه تا هستن تو شهر ما يه دونش كه قرانيه يعني مدارس ق ...

باباشم نظرش مثل شماست و میگه اینطوری پیشاپیش با جو  مدرسش اشنا میشه و سال دیگه  محیط و قوانین رو میدونه و راحتتره و اشناتره 

برا دبستانش اذيت ميشه فكر كن جو رواني سال اول به خودي خود هست بعد بچه سال اوليم باشه كه وارد محيط جد ...

اره دقیقا بما هم گفتن ازمون پیش دبستانی رو قبول شده و دیگه سال اینده نیاز نیست بیاد ازمون بده برا اول دبستان 

باباشم نظرش مثل شماست و میگه اینطوری پیشاپیش با جو  مدرسش اشنا میشه و سال دیگه  محیط و قوا ...

اره كلا قوانين مدرسه سختگيرانه تر از محيط كلاس هاس حتي دوست پيدا كردن 

سال اول بره اكثرا از سال قبل بودن و دوست داره تنها ميمونه 

اشنا نيست با كادر محيط 

من مشكل و دغدغه شما رو داشتم در اخر پسرو تصميم گرفتم بزارم مدرسه 

چون اومديم و سال اينده اين مدرسه انصرافي نداش كه بخاد ازمون مجدد بگيره اونوقت بچه بي مدرسه ميشه

اره كلا قوانين مدرسه سختگيرانه تر از محيط كلاس هاس حتي دوست پيدا كردن  سال اول بره اكثرا از سا ...

دقیقا دقیقا خیلی نظرتون درسته چقدر ماهین ک با حوصله راهنمایی میکنید خدا خیرت بده عزیزدلم 

الان راحتر تصمیم میگیرم 

اره كلا قوانين مدرسه سختگيرانه تر از محيط كلاس هاس حتي دوست پيدا كردن  سال اول بره اكثرا از سا ...

براتون صلوات فرستادم  که به ارزوهای قشنگت برسی  آمین 

دقیقا دقیقا خیلی نظرتون درسته چقدر ماهین ک با حوصله راهنمایی میکنید خدا خیرت بده عزیزدلم  الان ...

فدات بشم چون خودم از دي ماه سال پيش درگير اين موارد بودم 

درگيرثبت نامو اينا 

درك كردم چقد دوراهي سختيه در اخر با توجه به حرفايي كه زدم مجبور شدم بين خوبو خوبتر انتخاب كنم براي من اولويت داشت بچم با محيط اخت شده باشه از طرفي سال اول بي مدرسه نمونه 

مادريم و از نظرمون بچه هامون نخبه ولي واقعيت اينه اين مدارس يا اصلا انصرافي ندارن يا يكي دو نفر اونم معلوم نميكنه بين اون همه متقاضي زياد بچه ما قبول بشه يا نه پس من امسالو كه قبول شده ريسك نكردم رو سال اينده 

دوست پيدا كردنم خيلي مهمه 

و خب اونايي كه از قبل دوستن خصوصا تو دخترا دوست جديد خيلي نميگيرن بچه تنها ميمونه

براتون صلوات فرستادم  که به ارزوهای قشنگت برسی  آمین

مرسي هزيزم منم براتون فرستادم 

انشالله ميوه دلتون موفق باشه هميشه و تندرست