2777
2789

دخترم ۸ سالش هست ،متولد نیمه دوم سال ۹۴،کلاس دوم رو تموم کرده و به سلامتی می خواد بره سوم،من خودم معلم هستم و ابتدایی درس می دم ،دیدم که بچه‌ها الآن زود به بلوغ می رسن و سینه هاشون رشد می کنه و پریود می شن،الآن یه یک ماهی هست که دخترم سینه هاش جوونه زده و من ذهنم خیلی درگیر این مسئله شده ،دخترم قدش بلنده،نمی دونم چی کار کنم ؟بچه‌های شما در چه وضعیتی هستن؟ببرمش دکتر ؟لطفا راهنمایی کنید. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر خواهر من ۱۱ سالشه داره میره ششم ولی علایم بلوغ رو نداره اصلا

این بهتره دیگه ،پسرم ۱۵ سالش هست خیلی نرمال به بلوغ رسید ،پسرای همسنش ریش دارن ولی وضعیت پسرم بهتره،ولی دخترم نه می گم که سینه هاش جوونه زده

سلام عزیزم دختر منم یه ماه دیگه ۷سالش میشه،یه ۶ماهی هست یه سینه اش جوونه زده ،بردم دکتر آزمایش هورمون و عکس مچ دست و سونوگرافی نوشتن،همه آزمایش‌ها نرمال،سونوگرافی رحم و تخمدان هم نارس یعنی تو سن خودش طبیعتا نارس هستن،دکتر بردم نشون دادم گفت عکس مچ دست ۶ماه بیشتر نشون میده،و سینه هم معاینه کرد میگه بلوغ زودرس هست واسش آمپول تریپتورلین نوشت همین هفته پیش بردم ولی گفت خواستی باچند تا دکتر و همسرت مشورت کن بزن،نری دو سه ماه بزنی بعد منصرف بشی چون دیگه بلوغ رو تشدید میکنه،والله راستش منم هنوز نزدم ببینم میتونم با ورزش و گیاه درمانی بلوغش رو به تاخیر بندازم.اینم بگم دخترم قدش ۱۳۳ و وزنش هم ۲۵ کیلو هست،خودمم قدبلندم۱۷۲ قدم وزن هم ۶۴ کیلو

در ضمن دخترتون الان میره سوم تازه سینه هاش جوانه زده مطمعن باش دو سه سال دیگه پریود میشه خب اونم سن خوبی هست یعنی تقریبا کلاس پنجم یاششم.به کلاس ورزش بفرستش هورمون رشدش تحریک بشه هورمون رشد از زیر کف پا تحریک میشه واسه ورزش‌های پرشی مثل بسکتبال،والیبال،هندبال،طناب ،دوومیدانی،بفرستش

سلام عزیزم دختر منم یه ماه دیگه ۷سالش میشه،یه ۶ماهی هست یه سینه اش جوونه زده ،بردم دکتر آزمایش هورمو ...

سلام عزیزم، منم بردم دکتر ،عکس مچ دست گرفت و آزمایش،عکس گفت یه کم بیشتر نشون می ده،ولی تیروئیدش از حد نرمال یه شماره بالا هست،دخترم ۹ سال قمریش تموم شده، دکتر فوق تخصص بود،گفت بلوغ زود رس نیست،تیروئیدش هم نیاز به دارو نداره بدن خودش جبران می کنه،تو شهر ما ۲ تا فوق تخصص غدد کودکان هست یکیش که وقت نمی شه ازش گرفت، این خانم هم این طوری گفت، نمی دونم والله از شانس ما این طوری شده،دیشب میگه مامان با دوستم بازی می کردم گفت انگار ممه داری ،فکرم درگیر شده

در ضمن دخترتون الان میره سوم تازه سینه هاش جوانه زده مطمعن باش دو سه سال دیگه پریود میشه خب اونم سن ...

ممنون عزیزم، منم به دکتر گفتم پریود نشه،گفت نه هنوز زوده ،این تازه علائمش نشون داده،درست ۲ ماه هست سينه هاش جوونه زده،دکتر گفت نیاز به پایش داره و باید تحت نظر باشه،گفت ۳ ماه دیگه بیار،خدا از دهنتون بشنوه،فقط خدا خدا می کنم که دیر تر پریود بشه،خودش می گه دلم می خواد برم کلاس ژیمناستیک، اونم خوبه به نظرتون؟

سلام عزیزم، منم بردم دکتر ،عکس مچ دست گرفت و آزمایش،عکس گفت یه کم بیشتر نشون می ده،ولی تیروئیدش از ح ...

سلام سلام 

من از متخصص پرسیدم شروع بلوغ دخترها از ۸ سالگی هست 

مشکلی نیست دختر من هم از ۸ سالگی علائم بلوغ ظاهر شد الان ۱۱ سالش تموم شده ولی هنوز پریود نشده البته قدش خوبه ۱۵۵ 

نمیدونم برای پریود نشدنش ببرم دکتر یا منتظر بمونم فعلا ؟

سلام سلام من از متخصص پرسیدم شروع بلوغ دخترها از ۸ سالگی هست مشکلی نیست دختر من هم از ۸ سالگی علائم ...

سلام عزیزم، نه بابا همون بهتر که نشه ،اذیت می شه بچه،هنوز وقت برای پریود شدنش هست

من نگرانم مشکلی باشه که پریود نشده باید ببرم دکتر خیالم راحت شه

ان شاءالله که مشکلی نیست، برای اینکه خیالتون راحت بشه ببرید دکتر ،لطفا نتیجه شو به منم بگین ممنون 

من می گم دخترم زود پریود نشه