2777
2789
عنوان

هزینه بیهوشی توی بیمارستان

47 بازدید | 7 پست

من ۲۰ مرداد دکتر بهم گفت هزینه بیمارستان ۲۷ تومن 

الان بابامو فرستادم نمیدونم درست فهمیده یا نه گفته ۳۷ تومن 

باید حالا سه شنبه برم خودم بپرسممم ببینم چی میشه 

کسی جدیدا عمل کرده ؟آخه یکی ام اونجا بود دو هفته قبل عمل کرده بود ۲۷ تومن یعنی میشه آنقدر زود افزایش داده باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند روز پیش عمل بینی کردم کلن بیمارستان ۲۲ گرفت بستگی به جراح داره نرخ بیمارستان 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی؟🌹              تیکر بارداری نیس میخوام ببینم تا اون موقع به چند تا از آرزوهام رسیدم

خود دکتر چقدر ازت گرفته دستمزدش منظورمه؟ چون بعدا بیمارستان یه بخشی از پول رو به خود دکتر برمیگردونه 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی؟🌹              تیکر بارداری نیس میخوام ببینم تا اون موقع به چند تا از آرزوهام رسیدم

من چند روز پیش عمل بینی کردم کلن بیمارستان ۲۲ گرفت بستگی به جراح داره نرخ بیمارستان

والا منشی به من گفت ۲۷ تومن دو هفته قبل یکی ام عمل کرده بود کلینیک شپیو پیش دکتره ۲۳ونیم دو هفته قبل یکی ام این بیمارستانه عمل شده بود ۲۷ یعنی دو دوهفته میشه ۱۰ تومن بیاد روش

خود دکتر چقدر ازت گرفته دستمزدش منظورمه؟ چون بعدا بیمارستان یه بخشی از پول رو به خود دکتر برمیگردونه

من ۸۰۰ دلار دادم به دکتر که چون دلار رفته بود بالا تو این یک ماهه ۱۰۰ دلار بهم برگردوند