2777
2789
عنوان

اشتباه عجیب و سردرگمی ما:(

1241 بازدید | 65 پست

سلام دوستان من سونوی انومالی توی هفته ی شونزدهم انجام دادم گفتش جنسیت نی نیم پسره بعد طول سرویکسم کم بود دوباره برام دکتر سونوی طول سرویکس نوشت، رفتم یه جای دولتی از همینایی ک سونوی عادی دارن و ان تی و آنومالی نمیگیرن ،سونو دادم ،دیگه جنسیت رو نپرسیدم الان ک اینهمه وقت گذشته داشتم سونوهامو نگاه میکردم دیدم بالای عکس بچه توی همون سنونی عادی ک واسه طول سرویکس دادم نوشته

(جنسیت:دختر)

چقد من پسرم صدا کردیم اینو باشوهرم ،لباس پسرونه خریدیم،هرکی پرسید گفتیم پسره الان گیج شدیم ینی دختره؟

بنظرتون کدومش راست گفته انومالی تازه دوبار انجام دادم یه بار رفتم داخل گفت پسره بعد گفت مایعات شیرین باید بیشتر میخوردی فرستادم رفتم کلی ابمیوه خوردم اومدم بعد از نیمساعت داخل آنومالی دادم برای اطمینان گفتم پسره دیگه؟گفت اره

اون یکی سونوهم از دکتر نپرسیدم جنسیت رو دیگه چون فکر.میکردم میدونم، اونم همینجوری شد و دوبار دادم مایعات کافی نخورده بودم اخه

سوتفاهمنشه دوستان من اصن اهل این نیستم ک از دختر بدم بیاد و پسر رو جنس بهتر بدونم ولی خب الان گیج شدم

کسی همچین موردی داشته تاحالا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنومالی ک از هفته ی ۱۸ ببعده ۱۶ هفتگی زود بود گرچند جنسیت در ۱۶ هفته کاملا پیداس

هفته هفدهم بودم دکتره دیگه میرفت مرخصی مجبوری زود دادم ولی گفتن از هفته شونزدهم میشه