2777
2789
عنوان

چاقی صورت

277 بازدید | 20 پست

سلام خانوما روزتون بخیر میشه لطفا یه راهکار تضمینی برای چاقی صورت بهم بدید یه راهی که خودتون تاثیرش رو دیدید و بازگشت نداره

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب زمینی ابپز

صورتت میشه مث کولوچه البته یکم شکم میاری

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

خودم ندیدم 

ناشتا شیر پرچرب+چند بادام درختی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

من ی قرصی بخاطر بیماریم خورذم صورتم چاق شده ولی کلا هیچ قرصی نخور عوارض داره

میگن جو پرک با شیرو عسل صبحانه صورتو چاق میکنه 

مطمئنید که نجات‌دهنده در آینه است؟؟بابا این یارو خیلی یجوریه 😐

بچه ها کسی تجربه استفاده از گلاب داره صورتتون شفاف شده

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بچه ها کسی تجربه استفاده از گلاب داره صورتتون شفاف شده

بله عالیه

کنجد و کلم هم عالیه 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

من دوتا قرص خارجی داشتم یکیش برای چاقی صورت بود یکیش برای بزرگ شدن سینه 

اما راستش ترسیدم بخورم 

برای چاقی صورت دو هفته صبح ناشتا سیب پخته خوردم واقعا تاثیر داشت اما ول کردم