2777
2789
عنوان

مادرشوهر من باید مثل سگ جون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 13199 بازدید | 186 پست
منم دقیقا عین تو ی روز بد جور ریدم ب مادرشوهرم  ولی الان میگم کاش اینکارو نمیکردم رابطمون دیگه ...

خودشون میخوان. اگرم دنبال بهونه بودم اون بهونه نمیداد. بهرحال اون باعث شد نه من.مثل ادم احترام بذارن احترامم ببینن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا. ببین هیچکس نمیتونه درک کنه چجور دل ادمو کباب میکنن که اینجوری باهاشون رفتار میکنیم. 

من پنج سال در برابر اینا دم نزدم توهین و تحقیر شنیدم فقط بخاطر شوهرم تحمل کردم 

گفتم خوب میشه بالاخره روابطمون تازه شروع شده هنوز همو نمیشناسیم 

ولی بدتر و بدتر شدن 

شوهرمم پر میکردن 

منم بعد زایمانم و اون رفتارایی که دیدم هرچی گفتن درجا پاره شون کردم 

کل خانواده رو شستم پهن کردم مادرشوهرم تو شوک بود اصن قکرشو نمیکرد اینجوری بشم 

از این وضعیت خیلی خیلی راضیم 

با هرکی عین خودش👌🏻

من پنج سال در برابر اینا دم نزدم توهین و تحقیر شنیدم فقط بخاطر شوهرم تحمل کردم  گفتم خوب میشه ...

تو پنج سال تحمل کردی و من ۱۲سال. ببین حال روحی منو داغون کردن اینا. من سرزنده بودم. تو بدبختیامم میخندیدم. اینا یکار کردن با قلب و روحم که الان تو خوشیامم نمیتونم بخندم.خدا جوابشونو بده

خلاصه اینو بدونید هرکاری کنید یروز جواب میگیرید. کاسه صبر هیچکسو لبریز نکنید. با روح و روان هیچکس بازی نکنید. به خودمم میگم. ما قراره بشیم‌مادرشوهر یا مادرزن. لطفا مثل این عقده ای ها نباشیم. انسلن باشیم و به طرف مقابلمونم احترام بذاریم. وقتی احترام دیدیم فک نکنیم اون محتاج ماست یا میترسه احترام میذاره ...نه اون طرفم آدمه و شعور داره که احترام میذاره.

لطفا مادرشوهر و مادرزن عفریته نباشیم🤝

تو پنج سال تحمل کردی و من ۱۲سال. ببین حال روحی منو داغون کردن اینا. من سرزنده بودم. تو بدبختیامم میخ ...

خیلی شبیه منی منم یه روز شستم مادرشوهرمو دیگه زار زار گریه میکرد از خونم پرتش کردم بیرون 12 سال کشیدم و دم نزدم خیلی بلاها سرم اورد ولی قشنگ دلم رو خنک کردم 

شیر مادرت حلالت زن باش دگ کو ن بچتم حسابش نکن کثافتو 

سلام عزیزم...

مادرشوهرش بذاره این نزدیکا دعوا بندازه...فقط دیگ پیش شوهرت ماجرا و کش نده..گیر نده ازکجا می‌دونم❤️

کش نده تا حل شده همه چی بره پی کارش

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
دلم خنک شد با تاپیکت افرین افرین افرین  خیلی کار درستی کردی فقط من میدونم چه حالی داشتی ولی از ...

از دیروز انگار رو ابرام. انقد سبک شدم.الان داریم میریم باغ.از صبحم باهاش حرف نزدم.شوهرمم صبح جاروبرقی میکشید از حرصش رفت تو اتاق بیرون نیومد. منم نگفتم بده من بکشم. گفتم بذار جز بخوره

خیلی شبیه منی منم یه روز شستم مادرشوهرمو دیگه زار زار گریه میکرد از خونم پرتش کردم بیرون 12 سال کشید ...

دقیقا. ازین به بعد دست پیش میگیرم.یچیزم انگار طلبکاره. هی شوهرش گفت بیا صبونه بخور گفت نمیخورم.منم هیچی نگفتم. بعدا سفره رو جمع کردم اومد برا خودش چایی ریخت خالی خورد. خواستم بگم اون لیوانم ننه بابام دادنا

سلام عزیزم... مادرشوهرش بذاره این نزدیکا دعوا بندازه...فقط دیگ پیش شوهرت ماجرا و کش نده..گیر نده از ...

نه دیگه براچی کش بدم اعصاب خودمم خورد کنم. دیگه خودش خوب شناخت مادرشو .البته اسم پدر مادر برا هرکسی برازنده نیست