2777
2789
عنوان

مادرشوهر من باید مثل سگ جون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 13200 بازدید | 186 پست
کاملا حق باتوئه ها عزیزم ولی نمیدونم جرا دلم واسه مادرشوهرت سوخت حالا شناختیم ازش ندارما ولی ی حس غر ...

چه غربتی.یه عفریتس سرو ته نداره. بی چشم رو. قدر نشناس. یعنی دستتو بکن تو عسل بکن دهنش میگه تو زهرمار بهم دادی. تحت هیچ شرایطی لیاقت احترام نداره. من اشتباه کددم تا امروز سکوت کردم.همه چی تو روم‌میگفت بعد میگفت تو دخترمی اینارو میگما. هزار بار اشک منو دراورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه غربتی.یه عفریتس سرو ته نداره. بی چشم رو. قدر نشناس. یعنی دستتو بکن تو عسل بکن دهنش میگه تو زهرمار ...

حالا چرا نرفت خونشون فردا کی میره ب نظرت 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
انقد گریه کردم سردرد گرفتم. بخدا من از وقتی عروسشون شدم چون بچه بودم ساختم با هرکاری که کردن. هیچی ن ...

درکت میکنم زبون تیزی دارن حالا خدا کنه ی مدت قهر کنن نیان راحت بشی ولی خب دیگه به نظرم بحث رو ادامه نکنه چون فقط مهمان هستن میگم بعدا شوهرتم هم خودت رو مقصر جلوه میده و زندگیت تلخ میشه بذار بگذره برن مامانم همیشه میگفت میگذره سال تنگ میمونه نام ننگ ....

بخدا دقیقا  ببین پدرشوهر من ی شبم خونه نیست همممممش سر کاره بدبخت بعد ی ماه میاد خونه مادرشوهر ...

دیدی پس همشون مث همن یه دوبار رفتیم سریع بالشتاشو آورد گفت درستشون کن من کمردرد گرفتم همه رو قشنگ درست کردم بعد شوهرم داشت توکمد می‌چید گفت آخ کمرم یهو گفت بمیرمممم کمر پسرم درد گرفت منو خواهرشوهرم قشنگ آتیش گرفتیم

رفتیم مادرش مرده بود رفتیم مجلس. تو مجلس برگشت گفت این چه مانتوییه پوشیدی این چه لباسیه تن بچه کردی. چرا لباساتون باکلاس نیست. بااینکه بخدا شیک بود لباسامون. میگفت شبیه پاکستانیا لباس میشوپی. حالا منو ببینی. همیشه ساده و شیک میپوشم در حدی که همیشه میگن فلان چیزتو از کجا خریدی. این اصلا مشکل داره با خودشم

چه غربتی.یه عفریتس سرو ته نداره. بی چشم رو. قدر نشناس. یعنی دستتو بکن تو عسل بکن دهنش میگه تو زهرمار ...

خوب کردی پس 

ولی این حرفارو تو این موقع شب چجوری زدی کیف کردم انگار من گفتم این حرفارو این قدر خوش حال شدم😂😂

..
حالا چرا نرفت خونشون فردا کی میره ب نظرت 

رو نیس که سنگ پا قزوینه 

من باشم شبونه میرم 

خانم رفته رو مبل مانتو کشیده روش که یعنی اینا مال تو نیس استفاده میکنم ...

پس ده روزه چی میخوری ؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

منم  خوشم نیومد خیلی بد و زشت با مهمون رفتار کرده  اگر من بودم حداقل احترام موی سفید و مه ...

عزیزم من با مهمون خوب برخورد کردم فردا زنگ زد شوهرم برداشت برد بیرون پرش کرد رو سر خودم 😁

دیدی پس همشون مث همن یه دوبار رفتیم سریع بالشتاشو آورد گفت درستشون کن من کمردرد گرفتم همه رو قشنگ در ...

از نظر مادرشوهرم پسرش لای پر قو بزرگ شده و عزیز کرده ست و منم خانوادم  از پرورشگاه آوردن 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
رو نیس که سنگ پا قزوینه  من باشم شبونه میرم  خانم رفته رو مبل مانتو کشیده روش که یعنی ای ...

حالا رو اون مبل سه روز نمونه صلوات خخخخخخخ