2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم دوستم کانادا ست الان هفت ساله...انقد دلتنگه که نگو ..بقول معروف صدای دهل از دور خوش است میگه زرق و برق اینجا اول گولت میزنه چند صباحی بعدش چشم وا میکنی حقیقتو میبینی که اونجوریام که میگفتن نبوده اونجاهم مشکلات خودشو داره و هم اینکه دلتنگ شهر و خونواده و همه چی میشی...دوست من کامل افسرده شده فقط به ظاهر داره زندگی می‌کنه البته اینم بگم که ایشون بخاطر اینکه اطرافیان سرکوفتش نزنن و ازین حرفا راه برگشت واسه خودش نذاشته...اونجام پناهنده نشده بلکه مهاجرت قانونی و تابعیت اونجا و هم گرفته وصع مالی شم بد نیست 

ی خانمی بلاگره مدیر کیف شیک ..خانم سولماز 

ایشون ۵ شیش ساله آلمانن دوتا بچه داره 

گاهی ازش سوال میکنن که ازین که مهاجرت کردی خوشحالی 

گفت من بخاطر بچه هام خوشحالم ..ولی واس کسی که عمرش ایران گذرونده و از نوجوانی بع بعد بخواد مهاجرت کنه اصلن پیشنهاد نمیکنم ...چون سخت خواهد گذشت ...ولی برای بچه ها از  سال تا ۵ سال عالیه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

از همون اول که رفتید دل تنگ بود؟از نظر شغلی مشکلی ندارید

از نظر شغلی مشکل داریم ولی شوهرم درامدش از راه کامپیوتر میاد ...اگه یکم قناعت کنیم راحت میتونیم زندگی کنیم...تازه اجازه نمیده من هرکاری بکنم وگرنه منم راحت کار پیدا میکنم...

شوهرم میگه بریم ایران دیگه قناعت نکن بریز و بپاش کنیم