2777
2789
عنوان

دیونه ام دیگه.دیونه شاخ و دم نداره.

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 37 پست
یعنی نمیدونی کجاست؟😥😥😥

نه عزیزم.

البته اگرم بدونم واقعن نمیتونم پاره ش کنم.دیگه همینکه نمیپوشمش هنر کردم

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا معلوم به اون پیرهن دعایی چیزی نخونده باشه چرا لباس ۱ غریبه رو میپوشی؟میدونی چه عواقبی داره!ش ...

اگه چیزی هم خونده باشه بهش باید به آب روان بده لباسو که فکرمیکنم بعیده..مثلا از سر خیرخواهیش خواسته محبت کنه..دوستی خاله خرسه..بذاره تو کمدش باشه بهتره تا پاره ش کنه..

‏همه رنج‌ها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جوينده‌ی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا
نه عزیزم. البته اگرم بدونم واقعن نمیتونم پاره ش کنم.دیگه همینکه نمیپوشمش هنر کردم

خب پس حتما برو پیش مشاور عزیزم

چون این اتفاق به مرور میره تو مغزت و تحلیل میبرت

موفق باشی دوستم😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

نمیدونم.میگه خدا هیچکسو ز در این خونه ناامید برنگردونه.

دعا میکنه اما میگه دعا مفتی نمیشه که باید برام هدیه بیارن(از احاط مالی شرایط خوبی داره)

چندبارم واسه حرف دروغ جدشو قسم خورد!

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
نمیدونم.میگه خدا هیچکسو ز در این خونه ناامید برنگردونه. دعا میکنه اما میگه دعا مفتی نمیشه که باید ب ...

پس آدم درستی نیست دیگه نرید سمتش

دیده همه میرن پیشش و تحویلش میگیرن پررو شده فکرکرده چه خبره میخاد سو استفاده کنه

جدی نگیرش و به خدا توکل کن و وقتی هم توکل کردی دیگه به هیچ چیز فکرنکن

عجب آدمی بوده زنه با کدوم عقلی یه زن حامله رو با حرفاش اذیت میکنه و میترسونه خدا ازش نگذره

دختر قشنگم ثمره عشق من و بابایی دوستت دارم👨‍👩‍👧 لطفا برای سلامتی دخترم و سالم و صالح بودنش یه صلوات بفرستین💟