2777
2789
عنوان

دیونه ام دیگه.دیونه شاخ و دم نداره.

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 37 پست

وااااا اخه ي ذره منطق تو حرفش نيست 

ميدونم چه فكرايي ميكني منم اينجوري شدم 

باردارم هستم ، اينو ميدونم كه اگه بهش بها بدي چون باردارم هستي عواقب خوبي واسه خودت نداره عزيزم 

باعث افسردگيت ميشه 

اول اينمه بسپارش به خدا بعد سعي كن فكرشو دور كني از خودت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اینجور آدم ها دوری کن چون بیشتر به افکاری که مطمئنا خودت هم زمینشو داری دامن میزنه

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

اخه نمیشه که از تنم درش نیارم.ادم حموم میره مهمونی میره بیرون میره.هر وقت درش میاوردم یه جور عذاب وجدان میپوشیدم یه جور.اصلن همش انرژی متفی میگیرم.

الان میگم بپوشم،اگه نپوشم طوری میشه.بعد میگم این کفره.یعنی من قدرت خدا رو دست کم گرفتمو قدرت یه پیرهنو ترجیح دادم.واقعن درموندم از این همه فکر مزخرف.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
اخه نمیشه که از تنم درش نیارم.ادم حموم میره مهمونی میره بیرون میره.هر وقت درش میاوردم یه جور عذاب وج ...

با ۱ مشاور هم صحبت کن حتما عزیزم

همین الان پاشو لباسو پاره کن میتونی؟اگر همین الان بری قیچیش کنی

یعنی رو اوردی به سمت خدا و ار شیطان دور شدی😍میری پاره ش کنی؟فردا نه ها

الان

اگه الان بری یعنی قوی هستی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چیکار کنم.شما بودین چه کار میکردین؟    

من بودم همین الان پاره ش میکردم

و از پنجره مینداختمش تو کوچه و دیگه هیچوقت اونجا نمیرفتم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من شخصن لباس هيجكسي تنم نميكنم 🙄 چطور لباس كسي تنت كردي و چطور فراموش كردي كه فقط خداست محافظ خودت و بچه ات من شخصن به اين چيزها اعتقاد ندارم 

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن
با ۱ مشاور هم صحبت کن حتما عزیزم همین الان پاشو لباسو پاره کن میتونی؟اگر همین الان بری قیچیش کنی ی ...

گیسو جان همسرم پیراهنو قایم کرد گفت مریض شدی.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

واقعا این چ عقیده ایه.خب میخاستی بپرسی چرا این حرفو میزنه.ولی هیچ دستی بالاتر از دست خدا نیست.لباس کس دیگه هم باید حداقل اول شسته بشه و تن بشه نه اینکه کثیف بپوشین.خودتو بچتو بسپر به خدا و کاری رو کن که یه ادم عاقل میکنه.یعنی تو کل حاملگی اون لباس تنت باشه.واویلا  وامصیبتا

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

از کجا معلوم به اون پیرهن دعایی چیزی نخونده باشه

چرا لباس ۱ غریبه رو میپوشی؟میدونی چه عواقبی داره!شما بارداری مثلا😥😥😥

گیسو جان همسرم پیراهنو قایم کرد گفت مریض شدی.

یعنی نمیدونی کجاست؟😥😥😥