2777
2789
عنوان

راهنمایی برای یازدهم تجربی

133 بازدید | 8 پست

سلام خوبین شبتون بخیر

دهمم و سال دیگه میرم یازدهم تجربی، راهنمایی میخام🫠

اول میشه بگین روزی چند ساعت تابستون بخونم و چیا بخونم

بعد برا یازدهمم دبیر میشه معرفی کنین؟

برا ریاضی و فیزیک و شیمی، حالا زیستو هم بگین بی زحمت شاید رفتم

نظرتونم درباره ماز یازدهم چیه؟ بنظرتون الماس بگیرم یا دوره کلاس و آزمون

اکانت دوتا یوزر داره

سلام سال مطالعت تابستون ۴ساعت کافیه

فقط دهمو بخون تست بزن تایم زیادت رو تست زدن باشه اگر تشریحی عالی هستی

درباره ماز هم نمی‌دونم

سعی کن آزمون آزمایشی هم بدی 

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیمی بابایی فیزیک قضاتی زیست فرهمند ریاضی عزیزی اینا معلمای من بودن بعد کلی تحقیق بدست اوردم راضی بو ...

مرسی، بین عزیزی و کرمی موندم واقعا

اکانت دوتا یوزر داره
مرسی، بین عزیزی و کرمی موندم واقعا

بستگی به خودت داره من که جای تو کنکور نمیدم. از هر کدوم یکی دو جلسه ببین با کدوم بهتری. من که عزیزی برام خیلی بهتر بود ریاضی نهایی 20 شدم کنکور هم چن تا جلسه معدود ازش دیم ولی 30 زدم

حکایت راه راسته و قبله ی کج
مرسی خودتم کلاس میرفتی؟

بله

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂