2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟

54 بازدید | 11 پست

خواهرزاده ام مهر ماه میره پایه هشتم حالا گیر داده که میخوام درسای خوندنی رو کتاباشو دانلود کنم بخونم میگم تعطیلاتتو خراب نکن قبول نمیکنه نظر شما چیه اینم عکس برنامه ای که برام فرستاده ( که یعنی هر روز این برنامه اش باشه) 

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهار کجا رفت؟

تا ساعت ۱۲:۰۰ اونم احتمالا میخوره

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)

خخخخیلی زوده واسه اینجوری درس خوندن درنهایت به سال کنکور برسه دیگه هیچ شوق و انرژی نداره.

بجای اینکارا پاشه بره شنا ، زبان ، موسیقی و ... .

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
حماقت با احترام راهنمایی چی داره که پیش خوانیم بکنی براش؟

والا بهش میگم قبول نمیکنه

خخخخیلی زوده واسه اینجوری درس خوندن درنهایت به سال کنکور برسه دیگه هیچ شوق و انرژی نداره. بجای اینک ...

دقیقا

اینکه کار اشتباهیه فوقش یه ماه مونده به مدارس یکم پیشخوانی کنه

ولی از پشت کار و ارادش خوشم اومد آبجی من کلاس هفتمه اصلا درس نمیخونه صد بار داد میکشیم ولی هیچوقت تلاش نمی‌کنه من عاشق این چنین بچه اییم که بدون اینکه زورش کنی اینشکلی منظم و حساس باشه

این تو کنکور هم به احتمال بالا موفق میشه برنامه ریختن برای تحصیلشو از الان یاد گرفته

برای یک زندگی معمولی 🖤

اگه قرار باشه تو تابستون درس بخونه و اگه باهوشه بگو برای المپیاد بخونه البته اگه باهوش نیست الکی به ...

خیلی باهوشه حتما بهش میگم

تیزهوشان میره؟بعدشم کشکی انتخاب نکنه یکم دروس دبیرستانو بخونه ببینه کدومشونو اوکی تره

آره