2777
2789
عنوان

۷ماهه ازدواج کردم میخام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3025 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا نی نی سایت است

یا دنبال دعا برای پیدا کردن شوهرن

یا دنبال طلاق گرفتنن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

میگه صبح تا شب خونه مامانم باشیم  و اونا هم تیکه میندازن سر ب سرم میزارن کوچک ترین اعتراضی هم ب ...

نباید اجازه میدادی دست ب زنش به بار دومی برسه

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

خانوادم حمایتم میکنن خیلی منو دوس دارن

خانواده منم خیلی منو دوس دارن ولی نذاشتم از مشکلاتم چیزی بفهمن چون خودشون کم مشکل ندارن من نمیتونم بهشون اضافه بشم همش میگم بذار فک کنن من خوشبختم ک دلگرمی باشه براشون هرچند از شوهرم راضی نیستن ولی خوب فکر میکنن خودم ازش راضیم

انگار با خودم لج کرده بودم فقط و فقط انگار لج کرده بودم ک خودمو بدبخت کنم هزارر تا نشونه خدا فرستاد ...

از من ۴۵ ساله بشنو

اونایی که مامانی هستند رو راحت میشه جداشون کرد

سیاست داشته باش

یه کاری کن مادرش اشتباه کنه

بزار هی حرف مادرشو گوش کنه بلاخره یه جا مادرش اشتباه راهنمایی ش میکنه انوقت میبینی میزارش کنار

دایم نگو مامانت اینو گفت اونو گفت

بزارش روی سرش

ادمی که از طبقه سوم بیوفته زنده میمونه یا از یه پله؟؟؟

متوجه شدی؟؟

چرااا طلاق؟؟؟؟