الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بعد از پنج سال عاشقی دوساله اول ازدواجم جهنم بود بدترین اتفاقات احساسات.... در اخر مجبور شدیم بریم مشاوره بهمون گفت تمام فواصل ازدواج خصوصا دو سال اولش همش بحرانه و امکان جدایی بالاست .... صبوری کنید هم رو بشناسید بهم وقت بدید گزشت کنید... یاد بگیرید کجا باید عقب نشینی کنید تا جو اروم بشه و.... بعد ۴ سال بازم اختلاف هست امامیدونی چیه .... ماهنوز کامل همو نشناختیم ولی بنظرم دو سال اول خیییییلی مهم
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
میگه صبح تا شب خونه مامانم باشیم و اونا هم تیکه میندازن سر ب سرم میزارن کوچک ترین اعتراضی هم ب ...
😪😪😪😔😔😔😔😔واقعاناراحت شدم.برید مشاورحتما
من همش میگم خدایا کاش دیگه ازدواج کنم منو به ارزوم برسون از بزرگیت کم میشه اخه البته با ادم خوبش
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
خب اینم درنظر بگیر که بعد طلاق ممکن دیگه امکان ازدواج برات پیش نیاد البته نمیخام بترسوندمت من خودم جداشدم تو عقد هشت سال شده ولی هنوز مجردم البته مال من خیلی بداخلاق و بدهن بود بخام بگم طولانی میشه