2777
2789
عنوان

دوستايي كه خنداننده شو ميبينيد

1654 بازدید | 125 پست

من الان اجراي جفتشونو ديدم

جفتشون خوب بودن 

ولي به نظرم يه كم ميثم بهتر بود بيشتر خنديدم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

ولي دوست دارم مريم كشفي اول بشه

فك كنم امشب مريم اجرا داره

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میثم و مریم میان بالا

منم همينجوري فكر ميكنم

محمد اجراي قبليش عاااالي بود

اين دفعه يه كم ضعيف تر بود

چرا من اصلا از اجراهای محمد خنده‌م نمی‌گیره؟ همش فکر می‌کنم چطوری انقدر رای میاره  تو خانواده‌م هیچ‌کس به اجراش نمی‌خنده. فقط دوبلور خوبیه وگرنه به نظر من این که هربار تو اجراش موسیقی میاره و حرکات بدنی بی‌نمک و ... اصلا جالب که نیست هیچی، سطح اجراشو پایینم میاره. همش انگار داره زور می‌زنه یه خنده بگیره بنده خدا. هیچ‌کسم دیشب زیاد نخندید نه مربیا نه مردم، اما ازش تعریف کردن      مشکوکه قضیه  

حیف بود مردن بی‌عاشقی/ تا نفسی داری و نفسی بکوش ❤سعدی❤

منم اجرا میثم رو دوست داشتم

سلام من یه کاربر قدیم هستم به اسم بهناز که سال ۱۳۸۸عضو شدم ولی با نی نی سایت جدید نتونستم وارد بشم و همش مشکل رمز ورود میزد چند ماه تلاش کردم نشد بالاخره امروز کاربری جدید درست کردم
چرا من اصلا از اجراهای محمد خنده‌م نمی‌گیره؟ همش فکر می‌کنم چطوری انقدر رای میاره   تو خانواده ...

اره واقعا من اصلا به اجرای محمد هیچوقت نخندیدم

ولی میثم خیلی خوبه من بهش رای دادم

من اجراي دفعه ي قبل محمدو دوست داشتم خوب بود

ولي اين دفعه ميثم بهتر بود

كلا ميثم جنس شوخيش خوبه من دوست دارم

وای دیشب خیلی خوب بود  من تکراراشو ساعت ۷ و ۱۱ و الان دیدم.

آتنا منم همينطور 😁اجراي ميثم خيلي خوب بود 

كلي با پسريم خنديديم