2777
2789
عنوان

دلتنگی... آقا هستم

410 بازدید | 29 پست

من آدم خوبی نیستم ولی چرا امام رضا اینقدر به دل میشینه، فرارتراز عقیده و باوری انگار منبع آرامشه، خوشبحال هرکی مشهده الان... گفتم اینجا تا مشهد چقدر راه است؟ گفت: آنقدر که بگویی: “السلام علیک یا علی بن موسی الرضا (ع) “

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سوال بپرسم؟

بله

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!

منم دوسش دارم طلبیدم ولی نمیتونم برم قلبم درد میاد وقتی میبینم باید انصراف بزنم😔😔😔

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

امروز دو دل هستم برم حرم یانه

برو خواهشا و 2 تا صلوات از طرف من و یه بنده خدایی دیگه بده ب حرم

منم دوسش دارم طلبیدم ولی نمیتونم برم قلبم درد میاد وقتی میبینم باید انصراف بزنم😔😔😔

خیره ایشالا، خدا کنه فرصتش جور بشه برین 

[QUOTE=341796798]برو خواهشا و 2 تا صلوات از طرف من و یه بنده خدایی دیگه بده ب حرم[/QUOTE واقعا حرم منبع ارامشه

من که دراین جمع گذشتم ازهرچه آرزوست دست غم دیگرچه میخواهد از تن تنهای من ؟
خیره ایشالا، خدا کنه فرصتش جور بشه برین 

یا امام رضا یاامام رضا یاامام رضا خودت کمک کن تا بیام😭😭

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

چرا فکر میکنید خوب نیستید

هر کسی خوبی های خودشو داره که باید تو وجود خودش زنده نگشون داره.صد درصد شما هم خوبین فقط کافیه به گذشته نگاه کنید و کار های خوبی که کردین

شما انگار راهتونو گم‌کردید.نمیخونید چی میخواید.بدون فکر دارید جلو میرید در عین حال که میخواید خودتونو خونسرد نشون بدین ولی استرس زیادی دارید

منم هزار بارمیرم ازش گله میکنم قهر میکنم بازمیام خونه دلتنگشم اصلن این خاندان اینجوری هستن مثل کربلا ...

گفتم ببینمش مگرم درد اشتیاق

ساکن شود بدیدم و مشتاق‌تر شدم

بله

اگر برای کسی کاری انجام بدیم بعد رسید بفرسته و هم زمان چندتا اس همون بانک بیاد و فرصت چک نداشته باشه ادم  اون با رسید فیک پرداخت رو نشون بده و کار رو تحویل بگیره

باید چطوری پول رو ازش گرفت

دوتا هم شماره تلفن ازش هست

به نظرتون زنگ بزنم چی بهش بگم؟

اهل فحش هم نیستم

چرا فکر میکنید خوب نیستید هر کسی خوبی های خودشو داره که باید تو وجود خودش زنده نگشون داره.صد درصد ش ...

ن بحث راه و اینا نیست ، هرکس معیار خوب بودن متفاوته، مهم اون خلوت خود آدمه ک بدونه با خدا چندچنده،. هرچی نگاه میکنم ده هیچ عقبم