2777
2789

من شوهرم سابقه خیانت داره و بخشیدمش.. تا دیشب که زنگ زدم دستش خورد جواب داد صدای یه زن از نزدیک اومد و مطمعنم یکی باهاش بود و کلی حرف بارش کردم که تو عاشق زنای خرابی … من نمیخوام ازش جدا بشم حتی تصورشم برام سخته طلاق گرفتن و جدایی نمیتونم❤️‍🩹😔بگین چیکارکنم چه رفتاری باهاش داشته باشم؟؟ وقتی دیدمش چی بگم بهش؟ میخوام فقط ازش بپرسم دیشب کی باهات بود؟ باز داری بهم خیانت میکنی؟

شما بگین چی بگم و بعدش چه رفتاری باهاش توو زندگیم داشته باشم تصور اینکه داره رابطه میکنه با زنا و همش باهاشون بیرونه داره روانیم میکنه من چجوری زنده باشم با این اوضاع دیگه تا سرکوچه بره مطمعن میشم با زناس

خودتو‌ قوی ترکن

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه حاضر به طلاق نیستین 

پس شماهم مثل خودش شید

نه اینکه خیانت کنید! 

ولی خودتون رو ازش بگیرید... 

رابطه جنسی برای مریضی و... دور از جونتون نداشته باشید

ذات یه مرد خیانتکار عوض نمیشه

مگه اینکه معجزه ای اتفاق بیفته! 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
چه رفتاری باید باهاش داشته باشم توو زندگی؟ یعنی میشه یه روز دست ازینکاراش برداره و پشیمون بشه سرش ب ...

ی بزرگ فامیلی کسیو در جریان بزار گلم اینجور نمیشه

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗