2777
2789
عنوان

بیایید نظر بدید خیانته یا نه

404 بازدید | 19 پست

بچه ها یه اقایی متاهله 

دوسه ماهی با خانومش ک زندگی میکنه خانومه میذاره میره کلا خونه باباش 

مهریه اشم مطالبه کرده اما نه قانونی فقط حرفشو زده که خونه باید بهم بدی تا جدا شیم الان سره اینکه کدوم منطقه خونه بخرن اختلاف دارن تا خونه رو کلا بده به دختره و تمام ولی فعلا کلا بلاتکلیف مونده

داستان ادامه داره زود مینویسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان سه چهار ساله ک خانومه گذاشته رفته خونه باباش 

اقاهه تقریبا دو ساله با یکی اسنا شده ک بهش میگه دوستت دارم و تکلیفم با این روشن شه با تو ازدواج میکنم 

حالا دختره تو اینستا پیج زنه رو پیدا کرده که عکسای عروسیشونو میذاره تو پیحشو و نوشته متاهل 

اقاهه میگه اینکارارو‌میکنه ک بعد اینکه طلاق گرفت جلو فامیل بده نشه 

دختره هم رفت با خانونش صحبت کنه خودشو معرفی کرد و زنه بلاکش کرد بدون هیچ حرفی پیج شوهرشم بلاک کرده 

حالا من ب دوستم میگم نکن اینکارو شاید اشتی کردن ولی دوستم میگه نه خیانت نیس چون زنش نمیخوادش 

به نظرتون خیانته؟! 

بله هست 

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

مردایی ک خیانت میکنن الکی میگن ما چند ساله طلاق عاطفی هستیم و فلان

این و من نمیخواستم مامانم به زور گرفت وو

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

عزیزم مشخصه مرد مثل سگ دروغ میگه 

اره ۴ساله دارن منتظر میشن تا تاژه اقدام کنن برای طلاق هیچکدومم همو نمیخوان زنه هم ۴ساله نیست و مرده نرفته دادگاه بدلیل نبودش راحت طلاقش بده 🤣😅🤣 خدایی اوسکولین یا ساقیتون خوبه؟؟؟؟؟ 

والا یکی دوسال پیش یه خانمی اینجا هی تایپیک میزد که با یه اقایی که خونه رو ترک کرده و دو ساله تنهاست و در جریانات طلاقن دوسته و قراره ازدواج کنن زنشم بد دهن بوده و فقط با دوستاش بیرون بوده و.....مرده نمیخوادش و سه ساله رابطه جنسی نداشتن  یروز عکسشو خانمه گذاشت یهو زنش شناختش و دعوا شد  چون با شوهرش زندگی میکردن و زندگی خوبی داشتن و نمیدونسته شوهرش خیانت کاره

الان سه چهار ساله ک خانومه گذاشته رفته خونه باباش  اقاهه تقریبا دو ساله با یکی اسنا شده ک بهش ...

شايد داستان رو جور ديگه اقا تعريف ميكنه

اينجا ي كاربر بود توي همين شرايط بود با اين تفاوت ك خودشم عامل جدايي بود چون نميذاشت اقا بره سر زندگيش 

شما هم برو با يكي ديگه خودتو معطل اين اقا نكن وقتي ٤ سال طلاق نگرفتن …