2777
2789
عنوان

خیلی بهم ریختم یه لحظه لطفا بیاید

294 بازدید | 20 پست

دقیقا ۹ الی۱۰سال پیش اوایل راننده شدنم داشتم از خیابون رد میشدم (شوهرم وخواهر انترم هم تو ماشینم بودن) یکدفعه یه آقایی از جدول وسط خیابون از لا درختا سر دستم اومد ترمز کردم و شوهرم هم عصبانی شد وجو گرفتش که چرا حواست نیس حتی دراومد گفت یارو اخته شد از ترس و ماشینو ازم گرفت وبماند که بعد ازون هم دیگه از بس داد وبیداد الکی می‌کرد فرمونو بوسیدم گذاشتم کنار...........امشب از خونه یکی از اقوام میومدیم وهمین خواهر م هم گفت منم جایی برسونید و تو راه شوهرم دور فلکه نزدیک شد سمت چپش نگاه می‌کرد که دوچرخه از سمت راست اومد ومن خیلی آروم بهش اشاره دادم گفتم دوچرخه بپا اونم خیلی آروم ترمز گرفت نه هول بود نه چیزی ،بعد با حالت غضب وعصبانیت بهم چند ثانیه چپ چپ نگاه کرد که چرا گفتم یعنی هول میکنی......خلاصه بعد از چشم غره آقا من چون خواهرم تو ماشین بود بحث نکردم چون رابطه چندان خوبی بخاطر حسادتاش و رفتاراش نداریم....بعد خواهرم میگه یادته خودت داشتی رانندگی میکردی آقایی که اومد از جلو ماشینت رد بشه اون راهشو انحراف داد وتو هم هول شدی افتادی دنبالش من گفتم نه از بین جدول اومد منم زدم رو ترمز اصلا دست راست من ماشینا رد میشدن دست چپم هم که جدول بود چطور افتادم دنبالش وبعد شوهر عوضی میگه آره آره راست میگه افتادی دنبالش ....حالا این قضیه مال ۱۰سال پیش که اصلا شوهرم وهمینطور خواهرم بهشون بگی ظهر ناهار چی خوردی یادشون نیس بعد  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چه رو مخ شوهرت و خواهرت باید ازت دفاع کنن این حرفا چیه

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بعد ‌که خواهرانم پیاده شد به شوهرم گفتم چرا بهت گفتم دوچرخه بپا عصبانی شدی میگه آخه هول میکنی آدمو....درصورتی که خیلی خونسرد ترمز گرفت اصلا هم هول نبود ..گفتم چرا الکی حرفا خواهرمو تایید کردی چرا چشمت میفته به یکی خودتو میخوای نشون بدی؟ گفت

اصلا اشتباه کردی کنار کشیدی رانندگی کن و جوابشونم بده و مگر. چقد ادم زندس 

هرموقع می‌نشستم پشت فرمون مخصوصا اگه کسی تو ماشین بود جلوش رعایت نمی‌کرد هی با کوچکترین اشتباه داد وفریاد الکی میکرد

هرموقع می‌نشستم پشت فرمون مخصوصا اگه کسی تو ماشین بود جلوش رعایت نمی‌کرد هی با کوچکترین اشتباه داد و ...

توام مراعات نکن داد بزن و هرچی خاستی بگو اینجور ادما طبیعیتشون همینه ک اینجوری سرکوبت کنن و بترسی از ابرو جلو بقیه ولی وقتی مث خودشو بشی زبونشون کوتاه میشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه