2777
2789
عنوان

بیاین بگین ارایشم چطوره

227 بازدید | 28 پست

۱۵ سالمه 

ریمل 

رژگونه 

رژ با تینت 

و یکم سایه و هایلایتر 

کرم پودر و کانسیلر و اینا هم نمی‌زنم 

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچی تازه سنمم بیشتره:)😂

منم

گاهی یه ریمل و برق لب تمام 

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
عالییییی منم همین هارو میزنمبدون سایه

سایه خیلی کم میزنم چون رژگونه زیاد میزنم چشمام خیلی بی رنگ به نظر میاد یکم صورتی ملیح میزنم پشت پلکم با هایلایتر

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

همسن این بودم نمیدونستم آرایش چیه

این به درخت میگن  لحن صحبت کردن تون اصلا درست نیست

سایه خیلی کم میزنم چون رژگونه زیاد میزنم چشمام خیلی بی رنگ به نظر میاد یکم صورتی ملیح میزنم پشت پلکم ...

به نظرم بهت خیلییییی میاد 😍

‌ 𝑩𝒆 𝒍𝒊𝒌𝒆 𝒕𝒉𝒆 𝒐𝒄𝒆𝒂𝒏: 𝑪𝒂𝒍𝒎 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒆𝒆𝒑! 

والا من مخالف آرایش نیستمخودمم اهل آرایشمولی برا سن تو حس میکنم اینا یکم زیاده

خب چقدر از نظر شما مناسبه؟

به نظرم بهت خیلییییی میاد 😍

از کجا میدونید 😂

مرسی قشنگم چقدر انرژی مثبت خوبی داری